Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlilerinin Doktora Yapması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="anaveisfoties" data-source="post: 237883" data-attributes="member: 12557"><p>arkadaşlar bu günlerde açılan kadrolara başvurmaya başladım ama aklıma takılan birkaç soru var . bunlardan biride doktora meselesi. öğretim görevlisi olarak yerleştiğim üniversitede doktora programı olmazsa il dışında başka bir ilde doktora yapabilir miyim. bu konuda öğretim görevlisi doktora yapamaz diye bir kısıtlama var mı . daha önce doktoradan çıkarılan öğretim görevlileri olmuş sanırım. atıyorum bana 1 saatlik mesafede doktora programı varken yapamayacaksam ne yapayım ben üniversite kadrosunu. öğretim görevlisinin doktora yapmasının önünde bir engel var mı ? bilen arkadaşlardan yardım istiyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anaveisfoties, post: 237883, member: 12557"] arkadaşlar bu günlerde açılan kadrolara başvurmaya başladım ama aklıma takılan birkaç soru var . bunlardan biride doktora meselesi. öğretim görevlisi olarak yerleştiğim üniversitede doktora programı olmazsa il dışında başka bir ilde doktora yapabilir miyim. bu konuda öğretim görevlisi doktora yapamaz diye bir kısıtlama var mı . daha önce doktoradan çıkarılan öğretim görevlileri olmuş sanırım. atıyorum bana 1 saatlik mesafede doktora programı varken yapamayacaksam ne yapayım ben üniversite kadrosunu. öğretim görevlisinin doktora yapmasının önünde bir engel var mı ? bilen arkadaşlardan yardım istiyorum [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlilerinin Doktora Yapması