Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlilerine Ait 2547 Sayılı Kanunun 31. Maddesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ademkaraca" data-source="post: 187298" data-attributes="member: 46542"><p><strong>Emekli Öğretim Görevlisi Yeniden Atanabilir mi?</strong></p><p></p><p>Merhaba,</p><p>Ben emekli öğretim görevlisiyim. 1960 doğumluyum. 2004 yılında kendi isteğimle emekli oldum. Öğretim görevlisi olarak üniversitedeki görev sürem 6 yıldır. (25.11.1998-15.07.2004) Yakın zamanda üniversiteme tekrar göreve dönmek istediğimi belirttim. Olumlu karşladılar ancak YÖK yasasında öğretim üyeleriyle ilgili açık hükmün bulunduğunu, fakat öğretim elemanlarıyla ilgili açık bir hüküm olmadığını, eğer başka üniversitelerden emsal bir durum olmuşsa, yani benim durumumda olup da atanan biri varsa benim de atanabileceğimi söylediler. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ademkaraca, post: 187298, member: 46542"] [b]Emekli Öğretim Görevlisi Yeniden Atanabilir mi?[/b] Merhaba, Ben emekli öğretim görevlisiyim. 1960 doğumluyum. 2004 yılında kendi isteğimle emekli oldum. Öğretim görevlisi olarak üniversitedeki görev sürem 6 yıldır. (25.11.1998-15.07.2004) Yakın zamanda üniversiteme tekrar göreve dönmek istediğimi belirttim. Olumlu karşladılar ancak YÖK yasasında öğretim üyeleriyle ilgili açık hükmün bulunduğunu, fakat öğretim elemanlarıyla ilgili açık bir hüküm olmadığını, eğer başka üniversitelerden emsal bir durum olmuşsa, yani benim durumumda olup da atanan biri varsa benim de atanabileceğimi söylediler. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlilerine Ait 2547 Sayılı Kanunun 31. Maddesi