Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlilerine Ait 2547 Sayılı Kanunun 31. Maddesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gökhan Kartal" data-source="post: 114521" data-attributes="member: 31982"><p>Ziraat Bankasında çalışıyorum ama kpss 2012/1 atamasıyla memur olarak bir üniv memur olarak atandım.Benim uzun zamandan beri hedefim öğretim görevlisi olmaktı. Y.lisansım bitmek üzereyim.İki yıllık bankacılık tecrübem var.Bu MYO'lara başvuru yapmamı sağlıyor.Doktora düşünüyorum fakat ingilizce sorununu aşamadım henüz.Bankadan ayrılıp üniv memur olmamın sebebi bankada ingilizcemi halletmek için yeterli vaktim olmaması.Bir kaç üniv öğr görv için başvuru yaptım sonuçlarını bekliyorm.Bu arada çeşitli şeyler duyuyuorum.Birbirine zıt olumlu olumsuz bir sürü şey.Sizi işin içinde olduğunuz için bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm.Kafamdaki sorulara yanıt verebilirsiniz belki dedim.İlk sorum MYO'lardaki öğr görv özlük haklarının hiç sağlam olmdaığı yönündeki yorumlar.Denilenlere göre 1-2 yıllık sözleşmeler yapılıyormuş.Bu süre sonunda sözleşmenin yenilenmesi gerekiyormuş ve bu üniv taktirinde olduğundan en ufak bir durumda sözleşmeniz yenilenmeyip işsiz kalabiliyormuş kişiler bu konudaki yorumunuz nedir? Diğer sorum ilginç bişey duydum.Eğer öğrt görevlisiyken sözleşmeniz yenilenmezse bakanlıkların boş bir kadrosuna atanabilme gibi bir hakkı varmış öğretim görevlisinin bu doğru mudur?Bu çerçevede ben üniv memur olarak işe başlasam daha sonra MYO'lara yaptığım başvurulardan biri kabul edilse gitsem orda işe başlasm daha sonra sözleşmemin yenilenmememsi gibi bir durumla karşılaştığımda tekrar eski memuriyetime geri dönebiliyormuyum? Bir sorumda bir MYO'da göreve başladık daha sonra doktoraya falanda başladık.Başka üniv yayınladığı öğrt görevlisi kadrolarına başvurduğumuz zaman üniv ile problem oluyor mu?Geçiş için izin vermeme gibi durumlar oluyor mu? Yaa üniv çekişmeler kulağımıza sıkça geliyor bu yüzden tedbirli bir şekilde şuanki sağlam 657 memuriyetimden vazgeçip gelmek istiyorum.İlerde hadi sözleşmeni yenilemeyeceğiz hadi işsizsin şimdi derlerse ve en başa dönüp iş arama sitresine girmek istemiyorum bu yüzde araştırıyorum.Öğretim görevlisinin özlük hakları konusunda yardımcı olursanı sevinirim. Şimdiden teşekkürler...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gökhan Kartal, post: 114521, member: 31982"] Ziraat Bankasında çalışıyorum ama kpss 2012/1 atamasıyla memur olarak bir üniv memur olarak atandım.Benim uzun zamandan beri hedefim öğretim görevlisi olmaktı. Y.lisansım bitmek üzereyim.İki yıllık bankacılık tecrübem var.Bu MYO'lara başvuru yapmamı sağlıyor.Doktora düşünüyorum fakat ingilizce sorununu aşamadım henüz.Bankadan ayrılıp üniv memur olmamın sebebi bankada ingilizcemi halletmek için yeterli vaktim olmaması.Bir kaç üniv öğr görv için başvuru yaptım sonuçlarını bekliyorm.Bu arada çeşitli şeyler duyuyuorum.Birbirine zıt olumlu olumsuz bir sürü şey.Sizi işin içinde olduğunuz için bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm.Kafamdaki sorulara yanıt verebilirsiniz belki dedim.İlk sorum MYO'lardaki öğr görv özlük haklarının hiç sağlam olmdaığı yönündeki yorumlar.Denilenlere göre 1-2 yıllık sözleşmeler yapılıyormuş.Bu süre sonunda sözleşmenin yenilenmesi gerekiyormuş ve bu üniv taktirinde olduğundan en ufak bir durumda sözleşmeniz yenilenmeyip işsiz kalabiliyormuş kişiler bu konudaki yorumunuz nedir? Diğer sorum ilginç bişey duydum.Eğer öğrt görevlisiyken sözleşmeniz yenilenmezse bakanlıkların boş bir kadrosuna atanabilme gibi bir hakkı varmış öğretim görevlisinin bu doğru mudur?Bu çerçevede ben üniv memur olarak işe başlasam daha sonra MYO'lara yaptığım başvurulardan biri kabul edilse gitsem orda işe başlasm daha sonra sözleşmemin yenilenmememsi gibi bir durumla karşılaştığımda tekrar eski memuriyetime geri dönebiliyormuyum? Bir sorumda bir MYO'da göreve başladık daha sonra doktoraya falanda başladık.Başka üniv yayınladığı öğrt görevlisi kadrolarına başvurduğumuz zaman üniv ile problem oluyor mu?Geçiş için izin vermeme gibi durumlar oluyor mu? Yaa üniv çekişmeler kulağımıza sıkça geliyor bu yüzden tedbirli bir şekilde şuanki sağlam 657 memuriyetimden vazgeçip gelmek istiyorum.İlerde hadi sözleşmeni yenilemeyeceğiz hadi işsizsin şimdi derlerse ve en başa dönüp iş arama sitresine girmek istemiyorum bu yüzde araştırıyorum.Öğretim görevlisinin özlük hakları konusunda yardımcı olursanı sevinirim. Şimdiden teşekkürler... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlilerine Ait 2547 Sayılı Kanunun 31. Maddesi