Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlilerine Ait 2547 Sayılı Kanunun 31. Maddesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gizyl202" data-source="post: 107595" data-attributes="member: 1899"><p>merhabalar.</p><p>benim bir sorum olacaktı ilgili ve bilgili arkadaşlarca cevap gelirse çok memnun olurum.</p><p></p><p>Bazı M.Y.O. öğretim görecvlisi alımlarında ales puanı ile ilgili sıkıntılar gördüm.</p><p>Mesela grafik yada müzik bölümü gibi g.s.f. yada konservatuar lisans çıkışlı bir adayın başvuru yapabileceği bir kadro için; başvuru ön değerlendirme snuçlarında ales (ea) yada ales (say) koşulu sağlamıyor. gibi sonuçlarla adaylar bilim mülakat sınavına çağırılmıyor.</p><p>Oysaki.</p><p>Yökün. Öğretim Göevlisi alımı genel şatları 2. maddesinde.</p><p></p><p>2. Öğretim görevlisi, okutman ve uzman kadroları için lisans öğreniminde mezun olunan alanda, araştırma görevlisi kadroları için ise atama yapılacak programın lisans eğitimine hangi ÖSS puanı ile öğrenci alınıyorsa o alanda ALES’ ten en az 70 puan almış olmak.(Özel yetenek sınavı ile lisans öğrenimi yapanlar hangi puan türünde ALES’ten en az 70 puan sağlıyorsa o alan dikkate alınacaktır.)</p><p></p><p>gibi açık ve yoruma pek gerek burakmayan bir maddesi var.</p><p></p><p>yani birilerine bu alım sürecinde haksızlık yapılıyor. ve 2 gündür incelediğim (son bir yıl içinde yapılan alımlarda ulaşabildiklerim ) yaklaşık 54 kadro için yaklaşık 148 kişi bu şekilde ön değelendirme sonucunda bilim mülakat sınavına çağırılmamış.</p><p>sizce bu yasalmıdır.</p><p>yada uygulamada sorun yokmudur.?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gizyl202, post: 107595, member: 1899"] merhabalar. benim bir sorum olacaktı ilgili ve bilgili arkadaşlarca cevap gelirse çok memnun olurum. Bazı M.Y.O. öğretim görecvlisi alımlarında ales puanı ile ilgili sıkıntılar gördüm. Mesela grafik yada müzik bölümü gibi g.s.f. yada konservatuar lisans çıkışlı bir adayın başvuru yapabileceği bir kadro için; başvuru ön değerlendirme snuçlarında ales (ea) yada ales (say) koşulu sağlamıyor. gibi sonuçlarla adaylar bilim mülakat sınavına çağırılmıyor. Oysaki. Yökün. Öğretim Göevlisi alımı genel şatları 2. maddesinde. 2. Öğretim görevlisi, okutman ve uzman kadroları için lisans öğreniminde mezun olunan alanda, araştırma görevlisi kadroları için ise atama yapılacak programın lisans eğitimine hangi ÖSS puanı ile öğrenci alınıyorsa o alanda ALES’ ten en az 70 puan almış olmak.(Özel yetenek sınavı ile lisans öğrenimi yapanlar hangi puan türünde ALES’ten en az 70 puan sağlıyorsa o alan dikkate alınacaktır.) gibi açık ve yoruma pek gerek burakmayan bir maddesi var. yani birilerine bu alım sürecinde haksızlık yapılıyor. ve 2 gündür incelediğim (son bir yıl içinde yapılan alımlarda ulaşabildiklerim ) yaklaşık 54 kadro için yaklaşık 148 kişi bu şekilde ön değelendirme sonucunda bilim mülakat sınavına çağırılmamış. sizce bu yasalmıdır. yada uygulamada sorun yokmudur.? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlilerine Ait 2547 Sayılı Kanunun 31. Maddesi