Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Gör. Başvurusu ve ALES Muafiyeti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ran" data-source="post: 482145" data-attributes="member: 37575"><p>Mesajımın içeriği gönderinin konusuyla alakalıdır. Aksi bir durum varsa silinebilir (ben silemiyorum), sorun görmüyorum. Yöneticiler fark etmeyebilir, mesajın sol altındaki ünleme basarak şikayet edebilirsiniz.</p><p></p><p></p><p></p><p>Bir arkadaşım 2 yıl önce "öğretim görevlisi dr" ilanına başvuru yaptı. Hatta, ilana başvuru yapan herkesin ALES'i 70'in üzerindeydi. Geçen aylarda yine bir alımda gördüm. Aynı şekilde "dr" alımıydı. ALES'i 70 olan da vardı, fazla olan da... Aksine, "sen doktorsun senin 85'lik puanını kabul etmiyorum, 70 yapıyorum" gibi bir şey ne gördüm, ne de duydum.</p><p></p><p>Bahsettiğiniz "muafiyet" başlığındaki "... şartı aranmaz" ibaresini ben "ALES'in varsa kullanabilirsiniz, yoksa da sorun değil, 70 kabul ediyoruz" gibi anlıyordum. Şimdi siz yazınca tekrar tekrar okudum. Yine aynı şekilde yorumladım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ran, post: 482145, member: 37575"] Mesajımın içeriği gönderinin konusuyla alakalıdır. Aksi bir durum varsa silinebilir (ben silemiyorum), sorun görmüyorum. Yöneticiler fark etmeyebilir, mesajın sol altındaki ünleme basarak şikayet edebilirsiniz. Bir arkadaşım 2 yıl önce "öğretim görevlisi dr" ilanına başvuru yaptı. Hatta, ilana başvuru yapan herkesin ALES'i 70'in üzerindeydi. Geçen aylarda yine bir alımda gördüm. Aynı şekilde "dr" alımıydı. ALES'i 70 olan da vardı, fazla olan da... Aksine, "sen doktorsun senin 85'lik puanını kabul etmiyorum, 70 yapıyorum" gibi bir şey ne gördüm, ne de duydum. Bahsettiğiniz "muafiyet" başlığındaki "... şartı aranmaz" ibaresini ben "ALES'in varsa kullanabilirsiniz, yoksa da sorun değil, 70 kabul ediyoruz" gibi anlıyordum. Şimdi siz yazınca tekrar tekrar okudum. Yine aynı şekilde yorumladım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Gör. Başvurusu ve ALES Muafiyeti