Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
ODTÜ'de araştırma görevliliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="agoodperson" data-source="post: 484094" data-attributes="member: 101411"><p>Tüm yanıtlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.</p><p></p><p>Evet, bahsettiğim önceki iki ilanda da ODTÜ mezunları kadroya alındı. Gerek benim, gerek sizin bahsettiğiniz detaylarla ilgili düşünüldüğünde, risk oldukça yüksek görünüyor. İlk 10'a girmem yüksek ihtimal, belki tecrübe için gidip sınava girilebilir ancak bu tecrübe bana yaklaşık 200 TL ve toplamda 20 saate yakın yola mal olacak ve buna değmeyeceğini düşünüyorum. Sadece Afyon'a başvuracağım. Hepinize teşekkür ederim.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam, ben açıkçası kendimle ilgili bir detay için şu şekilde düşünüyorum. Eğer ilk 10'a girersem sınava girerim. Kazanırsam, kayıt yaptırmadan önce bölüm başkanı ile mail yoluyla iletişime geçerim. Güzel bir dille ona, bitmesine iki ay kalmış yüksek lisans tezimi uzaktan bitirmeme izin verip vermeyeceklerini sorarım. Eğer, hayır burada yeniden başlayacaksın derlerse yerimi yedek arkadaşa devredeceğimi bildiririm diye planlıyorum. Malum, para ve zaman değerli, defalarca git gel yapamam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agoodperson, post: 484094, member: 101411"] Tüm yanıtlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Evet, bahsettiğim önceki iki ilanda da ODTÜ mezunları kadroya alındı. Gerek benim, gerek sizin bahsettiğiniz detaylarla ilgili düşünüldüğünde, risk oldukça yüksek görünüyor. İlk 10'a girmem yüksek ihtimal, belki tecrübe için gidip sınava girilebilir ancak bu tecrübe bana yaklaşık 200 TL ve toplamda 20 saate yakın yola mal olacak ve buna değmeyeceğini düşünüyorum. Sadece Afyon'a başvuracağım. Hepinize teşekkür ederim. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam, ben açıkçası kendimle ilgili bir detay için şu şekilde düşünüyorum. Eğer ilk 10'a girersem sınava girerim. Kazanırsam, kayıt yaptırmadan önce bölüm başkanı ile mail yoluyla iletişime geçerim. Güzel bir dille ona, bitmesine iki ay kalmış yüksek lisans tezimi uzaktan bitirmeme izin verip vermeyeceklerini sorarım. Eğer, hayır burada yeniden başlayacaksın derlerse yerimi yedek arkadaşa devredeceğimi bildiririm diye planlıyorum. Malum, para ve zaman değerli, defalarca git gel yapamam. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
ODTÜ'de araştırma görevliliği