Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Şüpheli İlan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="EYMENS" data-source="post: 479692" data-attributes="member: 58832"><p>Bu üniversitenin 3 kasımda ilan edilen ve salı günü sınavı yapılan Sosyoloj bölümünde de ciddi problem var, Anabilim dalı herkes için uyumsuz durumda herkes bakabilir araştırabilir; ama uymayan anabilim dalı öğrencilerinin hepsini aldılar ve aynı kadro daha önce aynı şartla açılan başka bi üniversitede anabilim dalı şartı uyumsuzluğundan ötürü elendiği için başvurmamış herkes ve başvuranlarıda kabul etmişler. Bu tarz haksızlıklar herkesi mağdur ediyor herkes itiraz ederse ses getirilebilir yök'ü aradım ben itiraz dışında hç bişey yapamayacaklarını itiraz oluşursa bu kadronun iptal edilebileceğini söylediler kesinlikle işin içinde iş var ya da ne yaptıklarını bimiyorlar, anabilim dalı resmen uyumsuz yüksek lisansı sosyoloji anabilim dalından yapmış herkesi kabul ettiler ama şart "genel sosyoloji ve metodoloji anabilim dalında yapmış olmak"tı. Herkes gerekli itirazını yapsın yoksa biz izleriz adamlar işini görür, yukarda ki ilanada buna da tepkinizi koyun arkadaşlar . .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EYMENS, post: 479692, member: 58832"] Bu üniversitenin 3 kasımda ilan edilen ve salı günü sınavı yapılan Sosyoloj bölümünde de ciddi problem var, Anabilim dalı herkes için uyumsuz durumda herkes bakabilir araştırabilir; ama uymayan anabilim dalı öğrencilerinin hepsini aldılar ve aynı kadro daha önce aynı şartla açılan başka bi üniversitede anabilim dalı şartı uyumsuzluğundan ötürü elendiği için başvurmamış herkes ve başvuranlarıda kabul etmişler. Bu tarz haksızlıklar herkesi mağdur ediyor herkes itiraz ederse ses getirilebilir yök'ü aradım ben itiraz dışında hç bişey yapamayacaklarını itiraz oluşursa bu kadronun iptal edilebileceğini söylediler kesinlikle işin içinde iş var ya da ne yaptıklarını bimiyorlar, anabilim dalı resmen uyumsuz yüksek lisansı sosyoloji anabilim dalından yapmış herkesi kabul ettiler ama şart "genel sosyoloji ve metodoloji anabilim dalında yapmış olmak"tı. Herkes gerekli itirazını yapsın yoksa biz izleriz adamlar işini görür, yukarda ki ilanada buna da tepkinizi koyun arkadaşlar . . [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Şüpheli İlan