Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Şüpheli İlan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="şans" data-source="post: 479669" data-attributes="member: 27627"><p>Ben twitterde ön değerlendirme sonucunu paylaştım ve dikkat çekmeye çalıştım konuya. Özellikle bazı eğitimle ilgili haber yapan siteleri, milletbekillerini etiketledim. Vahdet Hocaya da ayrıca yazdım. Kadroyla uzaktan yakından alakam yok ama olanlar can sıkıcı. Dediğiğiniz gibi eğer Marmaradaki alımlara, Şeytanla mücadele edecek doçent ilanına vb. dikkat çekilmeseydi bunlar iptal edilmeyecekti.</p><p></p><p>Ayrıca bu konuda dava açanlar var tabiki. Ön değerlendirmeye alınmadığı için dava açıp kazanan, daha sonra yeniden sınavı tekrarlatanlar oldu. Ama şu anda sosyal medyadan paylaşmakta fayda var. Hak kaybına uğrayanlar yasal yollardan da hakkını arayabilir pekala.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şans, post: 479669, member: 27627"] Ben twitterde ön değerlendirme sonucunu paylaştım ve dikkat çekmeye çalıştım konuya. Özellikle bazı eğitimle ilgili haber yapan siteleri, milletbekillerini etiketledim. Vahdet Hocaya da ayrıca yazdım. Kadroyla uzaktan yakından alakam yok ama olanlar can sıkıcı. Dediğiğiniz gibi eğer Marmaradaki alımlara, Şeytanla mücadele edecek doçent ilanına vb. dikkat çekilmeseydi bunlar iptal edilmeyecekti. Ayrıca bu konuda dava açanlar var tabiki. Ön değerlendirmeye alınmadığı için dava açıp kazanan, daha sonra yeniden sınavı tekrarlatanlar oldu. Ama şu anda sosyal medyadan paylaşmakta fayda var. Hak kaybına uğrayanlar yasal yollardan da hakkını arayabilir pekala. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Şüpheli İlan