Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
MYO Başvurularında Yüksek Lisans 2 Yıl Tecrübeye Denk mi Değil mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="didierdrogba" data-source="post: 442328" data-attributes="member: 55987"><p>iyi günler nazmi hocam size bir sorum olacak cevaplarsanız çok memnun olurum. 2011 lisans mezunuyum aynı zamanda ikinci lisansı bitirdim bu yıl sigorta girişim 25.09.2014 ücretli öğretmenlik yaparken sigorta girişi yapıldı fakat yaklaşık 1 ay sigorta yatırıldı sadece sorum şu;</p><p></p><p>MYO öğretim görevlisi kadroları için istenen en az iki yıl tecrübe şartını sağlayabilmem için sigortamı kendim yatırabilir miyim? </p><p>Öyle bir şansım varsa bu iki yıl şartı kesin olarak sağlamış olur muyum? yoksa üniversite geri çevirebilir mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="didierdrogba, post: 442328, member: 55987"] iyi günler nazmi hocam size bir sorum olacak cevaplarsanız çok memnun olurum. 2011 lisans mezunuyum aynı zamanda ikinci lisansı bitirdim bu yıl sigorta girişim 25.09.2014 ücretli öğretmenlik yaparken sigorta girişi yapıldı fakat yaklaşık 1 ay sigorta yatırıldı sadece sorum şu; MYO öğretim görevlisi kadroları için istenen en az iki yıl tecrübe şartını sağlayabilmem için sigortamı kendim yatırabilir miyim? Öyle bir şansım varsa bu iki yıl şartı kesin olarak sağlamış olur muyum? yoksa üniversite geri çevirebilir mi? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
MYO Başvurularında Yüksek Lisans 2 Yıl Tecrübeye Denk mi Değil mi?