Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
MYO 2 Yıl Tecrübe Şartı ve Yüksek Lisans
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Züleyha Orak" data-source="post: 133425" data-attributes="member: 6959"><p>TECRUBE SARTINDA YILDAN KASTI NEDIR </p><p> hızmet suresınde yıl baz alırken neyı kastedıyorlar su sebepten ben 4 sene yanı 4 egıtım ogretım yılı boyunca ek ders karsılgı ucretlı ogretmenlık yaptım meb de ancak yıl bazında ucretlı ders saatı karsılıgı derse gırdıgım ıcın sıgortada 10 saatderse gırsem yanı ( 2. yada 3 gun derse gırsem) 1 gunluk sıgortam yatıyordu 1 egıtım ogretım yılında yaklasık 80-90 gunluk sıgorta yatmıs oluyordu suan 4 sene 4 egıtım ogretım yılında toplamda 660 gunluk sıgorta gunum mevcut unıversıteler 2 yıl deneyıme sahıp olmak gıbı ogretım gorevlısı ılanı acarken sıgorta gununumu baz alıyorlar egıtım ogretım yılınımı baz alıyorlar ? suan devlet unıversıtesınde MYO da ek ders karsılıgı calısıyorum 7 saat ders( programda 2 gunluk ders ) 1 gunluk sıgorta olarak yatıyor </p><p>2yıl tecrube sartında 2 seneden kastı 720 gunmu 2 egıtım ogretım yılımı yıllrca ek ders karsılıgı calıstım 4 bucuk yıl yanı 4 bucuk egıtım ogretım yılı calıstım ama sıgortam suan 660 ıs gunu </p><p></p><p></p><p> ancak 720 gunu baz alırsa herhalde bır 2-3 yıl daha ek ders karsılıgı calısmam lazım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Züleyha Orak, post: 133425, member: 6959"] TECRUBE SARTINDA YILDAN KASTI NEDIR hızmet suresınde yıl baz alırken neyı kastedıyorlar su sebepten ben 4 sene yanı 4 egıtım ogretım yılı boyunca ek ders karsılgı ucretlı ogretmenlık yaptım meb de ancak yıl bazında ucretlı ders saatı karsılıgı derse gırdıgım ıcın sıgortada 10 saatderse gırsem yanı ( 2. yada 3 gun derse gırsem) 1 gunluk sıgortam yatıyordu 1 egıtım ogretım yılında yaklasık 80-90 gunluk sıgorta yatmıs oluyordu suan 4 sene 4 egıtım ogretım yılında toplamda 660 gunluk sıgorta gunum mevcut unıversıteler 2 yıl deneyıme sahıp olmak gıbı ogretım gorevlısı ılanı acarken sıgorta gununumu baz alıyorlar egıtım ogretım yılınımı baz alıyorlar ? suan devlet unıversıtesınde MYO da ek ders karsılıgı calısıyorum 7 saat ders( programda 2 gunluk ders ) 1 gunluk sıgorta olarak yatıyor 2yıl tecrube sartında 2 seneden kastı 720 gunmu 2 egıtım ogretım yılımı yıllrca ek ders karsılıgı calıstım 4 bucuk yıl yanı 4 bucuk egıtım ogretım yılı calıstım ama sıgortam suan 660 ıs gunu ancak 720 gunu baz alırsa herhalde bır 2-3 yıl daha ek ders karsılıgı calısmam lazım [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
MYO 2 Yıl Tecrübe Şartı ve Yüksek Lisans