Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Mutsuz araştırma görevlisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="canear" data-source="post: 453243" data-attributes="member: 45159"><p>Ran kardeşim ağzından öpeyim ne güzel demişsin...</p><p></p><p>Akademik forum hocam, sayın hocam, ulu hocam... Bak farkındaysan HOCAM diyorum. Geldiği yeri unutan HOCAM!! Sizler hangi okullarda araştırma görevliliği yaptınızda bu kadar rahat konuşuyorsunuz hocam. Düşünün ki ben dünya ile dost olan bir adamım, her tarafım sevenlerle dolu olmasına rağmen bu manyakça problemleri yaşıyorum. Siz artık hocasınız ve hala evrak işi diyorsunuz, çok merak ediyorum hangi evrak işiymiş bu?.. Öğrenci ders notlarımı? Verin <strong>asistana </strong>gitsin yaaaw!! Ayrıca Yrd. Doç olduktan sonra artık kapını da kapatırsın, üstüne başka bölümlerde prof.lara bile kafa tutarsın (yeminle örneğini gözümün önünde defalarca gördüm)... Hocam yapmayın Allah aşkına 8-5 demişsiniz... 2 haftada 1 okula uğrayan doç. ten, haftanın 1 günü okula gelen yrd. doç'ten bahsetmeyin hocam. Ben sabah 8 akşam 6-7 mesaisi ile çalışıyorum.. hangi çalışmayı dışarda yapıyorsun. Evde çocuğumu sevecek enerjim kalmıyor benim... Allah Allah!!! Ya sizlerde bir anormallik var ya da gerçekten bende...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="canear, post: 453243, member: 45159"] Ran kardeşim ağzından öpeyim ne güzel demişsin... Akademik forum hocam, sayın hocam, ulu hocam... Bak farkındaysan HOCAM diyorum. Geldiği yeri unutan HOCAM!! Sizler hangi okullarda araştırma görevliliği yaptınızda bu kadar rahat konuşuyorsunuz hocam. Düşünün ki ben dünya ile dost olan bir adamım, her tarafım sevenlerle dolu olmasına rağmen bu manyakça problemleri yaşıyorum. Siz artık hocasınız ve hala evrak işi diyorsunuz, çok merak ediyorum hangi evrak işiymiş bu?.. Öğrenci ders notlarımı? Verin [B]asistana [/B]gitsin yaaaw!! Ayrıca Yrd. Doç olduktan sonra artık kapını da kapatırsın, üstüne başka bölümlerde prof.lara bile kafa tutarsın (yeminle örneğini gözümün önünde defalarca gördüm)... Hocam yapmayın Allah aşkına 8-5 demişsiniz... 2 haftada 1 okula uğrayan doç. ten, haftanın 1 günü okula gelen yrd. doç'ten bahsetmeyin hocam. Ben sabah 8 akşam 6-7 mesaisi ile çalışıyorum.. hangi çalışmayı dışarda yapıyorsun. Evde çocuğumu sevecek enerjim kalmıyor benim... Allah Allah!!! Ya sizlerde bir anormallik var ya da gerçekten bende... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Mutsuz araştırma görevlisi