Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Mutsuz araştırma görevlisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="canear" data-source="post: 453242" data-attributes="member: 45159"><p>Hocam çok merak ettim hangi üniversiteymiş senin ki? Rumuz PDr olduğuna göre anladığım kadarıyla sen gayet sosyal bir bölümde ve herkesin hak, hukuk, nizam ve iyi niyet üzerine yaşadığı bir rüyayı yaşıyorsun. E psikologsun, olması gerek.Ve yine anladığım kadarıyla da bir hanım olduğunuzdan dolayı, tamamen çevreye kanalize olarak bu rüyanın devam etmesini sağlıyorsun. Aman bozulmasın zaten. Ancak senin bu dediğin rüya benim için kabus durumunda. Özellikle fen bilimlerinde hele de mühendislikte, öğrenciyle 2 dakika muhatap ol bakalım... sana o muhabbet nasıl yalaklanma olarak geri dönüyor, aklın şaşar... Sabahtan akşama kadar hamallık dahil olmak üzere her türlü angarya ve saçma sapan işi yapsan, bari bugün akşam 5'te çıkayım diye dua etsen,akşam evde çoluk çocukla vakit geçirecek kadar enerjin kalmasa, inan bana öyle sağda solda çimlerde yatacak, nirvanaya ulaşacak vakit bulamazsın. </p><p></p><p>Doktora hocan kendini tamamen başka işlere ve siyasete vermişken, senin gönderdiğin ve götürdüğün hiçbir şeyle ilgilenmezken ve de senden daha dünyada olmayan bir prototipi sıfır ödenekle beklerken, bir gram işin ucundan tutmaz ve yol göstermezken karşılıklı konuşman falan hiç bir işe yaramıyor hocaaam!! </p><p></p><p>Bahsettiğin her konu farkındaysan akademi dışında... Ben bir mühendisim, şüphesiz psikanaliz benim haddim değil ama farkındaysan sorunlarla karşılaşmak yerine farklı yönlerden mutlu olmaya çalışıyorsun. Bu dediklerinden sadece alışveriş yapmak kısmı var ya. Ha bak o doğru!! O da sürekli birşeyler alıp kendini mutlu etmeye çalışmak ve ay sonunda maaşın yarısından fazlasını kredi kartlarına yatırmakla sonuçlanıyor. Sürekli olarak kaybettiğinden dolayı bir nebze de olsa birşeylere sahip olmak seni mutlu ediyor ama.</p><p></p><p>Yazım seni üzmek, eleştirmek, kalbini kırmak için değildir lütfen yanlış anlama... Gerçekten güzel bir rüyanın içindesin ve umarım prof'luğa kadar bu böyle gider. Ama sen Ferrari'ye binerken, biz Anadol'dayız be hocam. Serzenişimiz bu yüzden... Saygılar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="canear, post: 453242, member: 45159"] Hocam çok merak ettim hangi üniversiteymiş senin ki? Rumuz PDr olduğuna göre anladığım kadarıyla sen gayet sosyal bir bölümde ve herkesin hak, hukuk, nizam ve iyi niyet üzerine yaşadığı bir rüyayı yaşıyorsun. E psikologsun, olması gerek.Ve yine anladığım kadarıyla da bir hanım olduğunuzdan dolayı, tamamen çevreye kanalize olarak bu rüyanın devam etmesini sağlıyorsun. Aman bozulmasın zaten. Ancak senin bu dediğin rüya benim için kabus durumunda. Özellikle fen bilimlerinde hele de mühendislikte, öğrenciyle 2 dakika muhatap ol bakalım... sana o muhabbet nasıl yalaklanma olarak geri dönüyor, aklın şaşar... Sabahtan akşama kadar hamallık dahil olmak üzere her türlü angarya ve saçma sapan işi yapsan, bari bugün akşam 5'te çıkayım diye dua etsen,akşam evde çoluk çocukla vakit geçirecek kadar enerjin kalmasa, inan bana öyle sağda solda çimlerde yatacak, nirvanaya ulaşacak vakit bulamazsın. Doktora hocan kendini tamamen başka işlere ve siyasete vermişken, senin gönderdiğin ve götürdüğün hiçbir şeyle ilgilenmezken ve de senden daha dünyada olmayan bir prototipi sıfır ödenekle beklerken, bir gram işin ucundan tutmaz ve yol göstermezken karşılıklı konuşman falan hiç bir işe yaramıyor hocaaam!! Bahsettiğin her konu farkındaysan akademi dışında... Ben bir mühendisim, şüphesiz psikanaliz benim haddim değil ama farkındaysan sorunlarla karşılaşmak yerine farklı yönlerden mutlu olmaya çalışıyorsun. Bu dediklerinden sadece alışveriş yapmak kısmı var ya. Ha bak o doğru!! O da sürekli birşeyler alıp kendini mutlu etmeye çalışmak ve ay sonunda maaşın yarısından fazlasını kredi kartlarına yatırmakla sonuçlanıyor. Sürekli olarak kaybettiğinden dolayı bir nebze de olsa birşeylere sahip olmak seni mutlu ediyor ama. Yazım seni üzmek, eleştirmek, kalbini kırmak için değildir lütfen yanlış anlama... Gerçekten güzel bir rüyanın içindesin ve umarım prof'luğa kadar bu böyle gider. Ama sen Ferrari'ye binerken, biz Anadol'dayız be hocam. Serzenişimiz bu yüzden... Saygılar... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Mutsuz araştırma görevlisi