Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Mutsuz araştırma görevlisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 453165"><p>Mutsuzluk acaba beklentilerin çok yüksek olmasından mı kaynaklanıyor? İş tanımı olmayan bir meslek? Arş. gör. lük bir meslek midir yoksa akademisyenlikte bir aşama mıdır? Şu an hocayım ama geçmişte arş. gör. olduğum yılları düşündüğümde mutsuz olmadığımı hatırlıyorum. "Yaptığınız şeyleri yaparak çoğu kişi mutlu olacaktır lakin bu şeyler mutluluğun kendisi mi yoksa bizim bu iş ortamındaki yılgınlığımıza örttüğümüz örtünün kendisi mi olacak?" demişsiniz. Hayat sadece iş yaşamından mı ibaret? Hayatı işe indirgemek ne kadar doğru? Doğru akademisyenlik 8-5 mesaisiyle yapılmıyor. Ancak fakülte sadece bir iş yeridir. Alanınızdaki çalışmalarınızı tezinizi vs. fakülte dışında istediğiniz gibi sürdürebilirsiniz. Evet bürokratik işleri evrak işleri hepimiz yapıyoruz. Hoca olmamıza rağmen. Bunlar da işin bir parçası. Bunları biz yapmazsak yapacak başkası yok çünkü. Benim tavsiyem, yapılması gereken yükümlülükleri yerine getirdikten sonra eğer ortam çok gerilimli ise kapını kapatıp ilgilenmemek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 453165"] Mutsuzluk acaba beklentilerin çok yüksek olmasından mı kaynaklanıyor? İş tanımı olmayan bir meslek? Arş. gör. lük bir meslek midir yoksa akademisyenlikte bir aşama mıdır? Şu an hocayım ama geçmişte arş. gör. olduğum yılları düşündüğümde mutsuz olmadığımı hatırlıyorum. "Yaptığınız şeyleri yaparak çoğu kişi mutlu olacaktır lakin bu şeyler mutluluğun kendisi mi yoksa bizim bu iş ortamındaki yılgınlığımıza örttüğümüz örtünün kendisi mi olacak?" demişsiniz. Hayat sadece iş yaşamından mı ibaret? Hayatı işe indirgemek ne kadar doğru? Doğru akademisyenlik 8-5 mesaisiyle yapılmıyor. Ancak fakülte sadece bir iş yeridir. Alanınızdaki çalışmalarınızı tezinizi vs. fakülte dışında istediğiniz gibi sürdürebilirsiniz. Evet bürokratik işleri evrak işleri hepimiz yapıyoruz. Hoca olmamıza rağmen. Bunlar da işin bir parçası. Bunları biz yapmazsak yapacak başkası yok çünkü. Benim tavsiyem, yapılması gereken yükümlülükleri yerine getirdikten sonra eğer ortam çok gerilimli ise kapını kapatıp ilgilenmemek. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Mutsuz araştırma görevlisi