Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Mutsuz araştırma görevlisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="chilecAsh" data-source="post: 453161" data-attributes="member: 84726"><p>[MENTION=82408]pd&r[/MENTION] </p><p></p><p>Size iyi gelen şeylerin -çoğunluğunun- işinizle alakası olmadığının da farkındasınızdır umarım hocam. Biz de tam bundan bahsediyoruz zaten. İş tanımı olmayan bir meslek ya da her işi yapan bir meslek olmayı içselleştirmiş gibisiniz. Ben o noktaya gelemedim mesela. Yaptığınız şeyleri yaparak çoğu kişi mutlu olacaktır lakin bu şeyler mutluluğun kendisi mi yoksa bizim bu iş ortamındaki yılgınlığımıza örttüğümüz örtünün kendisi mi olacak? Muhtemelen alandaşız, bu durum bastırma ve ödünlemeyi hayatınıza güzel entegre ettiğinizi gösteriyor. Üniversite çevresi de çok önemli: Her bölgenin öğrencisi, hocası hatta araştırma görevlisi bile farklı farklı. Ben ODTÜ'deki arkadaşlarımla mutlu olabileceğimi düşünmüyorum mesela ama bu Erzurum Atatürk'te mutlu olmayacağım anlamına da gelmiyor. Kendi fakültemde sadece Bölüm Başkanı'mın değişmesi bile yönetim ve bakış anlamında nerdeyse 180 derece fark yarattı. Bu gibi etmenler de önemli. Ben, beni mutlu eden şeyi mi yapmak istiyorum yoksa bu tükenmişlik ortamından kaçmak mı? Bilmiyorum. Tavsiyelerinize ek olarak benzer bir öneri de ben bulunayım: Akademi dışından (mümkünse memur da olmayan) bir arkadaş ya da arkadaş çevresi edinmek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="chilecAsh, post: 453161, member: 84726"] [MENTION=82408]pd&r[/MENTION] Size iyi gelen şeylerin -çoğunluğunun- işinizle alakası olmadığının da farkındasınızdır umarım hocam. Biz de tam bundan bahsediyoruz zaten. İş tanımı olmayan bir meslek ya da her işi yapan bir meslek olmayı içselleştirmiş gibisiniz. Ben o noktaya gelemedim mesela. Yaptığınız şeyleri yaparak çoğu kişi mutlu olacaktır lakin bu şeyler mutluluğun kendisi mi yoksa bizim bu iş ortamındaki yılgınlığımıza örttüğümüz örtünün kendisi mi olacak? Muhtemelen alandaşız, bu durum bastırma ve ödünlemeyi hayatınıza güzel entegre ettiğinizi gösteriyor. Üniversite çevresi de çok önemli: Her bölgenin öğrencisi, hocası hatta araştırma görevlisi bile farklı farklı. Ben ODTÜ'deki arkadaşlarımla mutlu olabileceğimi düşünmüyorum mesela ama bu Erzurum Atatürk'te mutlu olmayacağım anlamına da gelmiyor. Kendi fakültemde sadece Bölüm Başkanı'mın değişmesi bile yönetim ve bakış anlamında nerdeyse 180 derece fark yarattı. Bu gibi etmenler de önemli. Ben, beni mutlu eden şeyi mi yapmak istiyorum yoksa bu tükenmişlik ortamından kaçmak mı? Bilmiyorum. Tavsiyelerinize ek olarak benzer bir öneri de ben bulunayım: Akademi dışından (mümkünse memur da olmayan) bir arkadaş ya da arkadaş çevresi edinmek. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Mutsuz araştırma görevlisi