Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Mutsuz araştırma görevlisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="canear" data-source="post: 453148" data-attributes="member: 45159"><p>Bu arada gerçekten şöyle bir durum var... Araştırma görevlisi olupta, her daim birşey araştıran var mı? Gerçekten aslında hani yönetici asistanlığı var ya, sekreterlik... Bizi de buna benzer akademik asistanlık, "her işin adamı", " ne varsa yaparım abi" gibi bişeyle tanımlasınlar ya... Öğretim üyesi yardımcısı çok naif mesela... Öğretim üyesinin iti daha uygun bence.. Gece gündüz bölümü bekler valla karın tokluğuna....Valla, kanıma dokunuyor arkadaş... Ben bir gün daha araştırmasal birşey yapamadım ya!!!... AMa acaip fatura yatırırım, hatta fakültede 10 teknisyen gücünde bilgisayar tamir ettiğim, tüm Web'i hazırladığım söylenir... 20 memur gücünde evrak hazırladığım, stratejik rapor, ödenekler,, projeler, teknik şartname, piyasa araştırması, dersler ve notları yiyip yuttuğum ise, doğrudur... İsviçre çakısıyım ben!!!! Çapaksız parçayım!!!her yere gömün beni!!! Sorun çıkartmam!! Çünkü ben Asistanım!!! ehühühühühü!!!! Kim bu beyaz önlüklü adamlar?!! Lobotomi yapınbana, elektro şok verin!!! Ohhh!!! (Sonunda yedim kafayı)</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>hocam tamamen seninle aynı fikirde olduğumu söyledim... HAklısın yani...KEsinlikle sana karşı bir mesaj değil hocam... Aman üzerine alınmayasın.. Ben o makaleden bahsediyorum.. Saygılar.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>kuralım hocam... ben varım....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="canear, post: 453148, member: 45159"] Bu arada gerçekten şöyle bir durum var... Araştırma görevlisi olupta, her daim birşey araştıran var mı? Gerçekten aslında hani yönetici asistanlığı var ya, sekreterlik... Bizi de buna benzer akademik asistanlık, "her işin adamı", " ne varsa yaparım abi" gibi bişeyle tanımlasınlar ya... Öğretim üyesi yardımcısı çok naif mesela... Öğretim üyesinin iti daha uygun bence.. Gece gündüz bölümü bekler valla karın tokluğuna....Valla, kanıma dokunuyor arkadaş... Ben bir gün daha araştırmasal birşey yapamadım ya!!!... AMa acaip fatura yatırırım, hatta fakültede 10 teknisyen gücünde bilgisayar tamir ettiğim, tüm Web'i hazırladığım söylenir... 20 memur gücünde evrak hazırladığım, stratejik rapor, ödenekler,, projeler, teknik şartname, piyasa araştırması, dersler ve notları yiyip yuttuğum ise, doğrudur... İsviçre çakısıyım ben!!!! Çapaksız parçayım!!!her yere gömün beni!!! Sorun çıkartmam!! Çünkü ben Asistanım!!! ehühühühühü!!!! Kim bu beyaz önlüklü adamlar?!! Lobotomi yapınbana, elektro şok verin!!! Ohhh!!! (Sonunda yedim kafayı) [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] hocam tamamen seninle aynı fikirde olduğumu söyledim... HAklısın yani...KEsinlikle sana karşı bir mesaj değil hocam... Aman üzerine alınmayasın.. Ben o makaleden bahsediyorum.. Saygılar. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] kuralım hocam... ben varım.... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Mutsuz araştırma görevlisi