Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Mustafa Kemal Üniversitesi 100 sisteme dönüştürme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hkntrt" data-source="post: 474928" data-attributes="member: 92789"><p><strong>Mustafa Kemal Üniversitesi'nin kendine ait 100'lük sisteme dönüştürme çizelgesi var mı yoksa yök'ün çizelgesini mi esas almam gerekiyor ?</strong></p><p></p><p></p><p>Mustafa Kemal Üniversitesi mezunuyum ve yüksek lisans eğitimi için başka bir üniversiteye başvuruda bulunacağım ama transkript 4'lük sisteme göre, başvuruda bulunacağım üniversite ise 100'lük sisteme göre istiyor ortalamayı. Yarın mezun olduğum üniversiteyi arayıp sormayı düşünüyorum ama sormadan önce sizden bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hkntrt, post: 474928, member: 92789"] [B]Mustafa Kemal Üniversitesi'nin kendine ait 100'lük sisteme dönüştürme çizelgesi var mı yoksa yök'ün çizelgesini mi esas almam gerekiyor ?[/B] Mustafa Kemal Üniversitesi mezunuyum ve yüksek lisans eğitimi için başka bir üniversiteye başvuruda bulunacağım ama transkript 4'lük sisteme göre, başvuruda bulunacağım üniversite ise 100'lük sisteme göre istiyor ortalamayı. Yarın mezun olduğum üniversiteyi arayıp sormayı düşünüyorum ama sormadan önce sizden bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Mustafa Kemal Üniversitesi 100 sisteme dönüştürme