Mobil Ödeme Araçlarının Kullanımını Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi Anketi

Flawless

Öğrenci
Arkadaşlar herkese merhaba. Mobil Ödeme Araçlarının Kullanımını Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi amacıyla yapmakta olduğum bilimsel çalışmanın linki aşağıda verdiğim gibidir.

Anketi doldurarak çalışmama katkı yaparsanız çok mutlu olacağım. Herkese iyi çalışmalar.

Selam ve sevgi ile..

surveey.com, online anket sistemi

47

Moderator
NFC ile akbil derdinin olmayacağı günler hayal değil ama mobil operatörler çok tembel. Anketi doldurdum.

Son düzenleme:

Mr December

Baş Editör
Arkadaşlar herkese merhaba. Mobil Ödeme Araçlarının Kullanımını Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi amacıyla yapmakta olduğum bilimsel çalışmanın linki aşağıda verdiğim gibidir.

Anketi doldurarak çalışmama katkı yaparsanız çok mutlu olacağım. Herkese iyi çalışmalar.

Selam ve sevgi ile..

surveey.com, online anket sistemi

Ben de katıldım, kolaylıklar. UTAUT sanırım ölçek, maddelerin Türkçeleri çok kapalı duruyor :S

Flawless

Öğrenci
bende doldurdum. kolay gelsin

Teşekkürler

NFC ile akbil derdinin olmayacağı günler hayal değil ama mobil operatörler çok tembel. Anketi doldurdum.

Mobil operatörler tembel ve ciddi anlamda komisyon peşindeler. Çağa ayak uydurmamız dileğiyle.

Ben de katıldım, kolaylıklar. UTAUT sanırım ölçek, maddelerin Türkçeleri çok kapalı duruyor :S

Türkçeye çevirme konusunda, ciddi sıkıntılar yaşadım, aynı eleştiriyi hem kendim yaptım hem de çevremden aldım. Katkınız için teşekkürler.