Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Mezuniyette Yayın Şartı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sancaksule" data-source="post: 489157"><p><strong>Mezuniyette bildiri şartı</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar merhaba, yayın şartında illaki bildiriyi yazıp sunmamız mı gerekiyor, bildiride ve bildiriler kitabında adimizin olmasi yeterli mi yoksa? Hocamin gittigi ve sunum yaptigi kongrede bildiriler kitabinda benim adim geciyor mesela bu benim işimi görür mü? Kimse dogru bir sekilde cevaplamiyor. Enstitüte ulaşmak bir mesele. Okula dair yönetmelikte bu konuyla alakalı bir şey yok. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sancaksule, post: 489157"] [b]Mezuniyette bildiri şartı[/b] Arkadaşlar merhaba, yayın şartında illaki bildiriyi yazıp sunmamız mı gerekiyor, bildiride ve bildiriler kitabında adimizin olmasi yeterli mi yoksa? Hocamin gittigi ve sunum yaptigi kongrede bildiriler kitabinda benim adim geciyor mesela bu benim işimi görür mü? Kimse dogru bir sekilde cevaplamiyor. Enstitüte ulaşmak bir mesele. Okula dair yönetmelikte bu konuyla alakalı bir şey yok. Beni bilgilendirirseniz sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Mezuniyette Yayın Şartı