Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Meslek Yüksek Okullarında Öğretim Görevlisi Olmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="burhan0087" data-source="post: 466338" data-attributes="member: 97659"><p>Arkadaslar malesef bu gibi islerde biz eskiden buna torpil diyorduk ama artik ismi degismis referans olmus, referans lazim. Illaki bir referansiniz olmasi gerekir. Haaa olmasa olurmu olur tabiki ama cok zor. Bunu yakin zamanda deneyip yasamis biri olarak soyluyorumm. Ayni anda 7 universitenin ogretim gorevlisi kadrosuna basvurdum 3 tanesi sinava bile cagirmadi sebebini dogru duzgun aciklamadilar bile(evrak yetersiz diyip gecistirdiler yada istenen sartlari saglamiyor dediler). 4 ünunun sinavina girdim ve her ne hikmetse 3 unde hep 2.oldum. Sonradan biraz arastitdigimda 1. Olanlarin genelde o okullardan mezun ve yuksek lisansini orda yaptiklarini farkettim. Hatta okulun birinde sonuc aciklanmadan kimin alinacagini 3 gin once ogrendim.Alanimda 10 yil tecrubem ve bu isin argesinde calistim yillardir, yuksek lisansimda var. Sonunda tek kursunum kalmisti ve 7. Basvurdugum okulun sinavini kazandim. Umarim herkes hakettigi yere hakettigi sekilde gelirki orda da en iyi sekilde insanlara faydali olabilsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="burhan0087, post: 466338, member: 97659"] Arkadaslar malesef bu gibi islerde biz eskiden buna torpil diyorduk ama artik ismi degismis referans olmus, referans lazim. Illaki bir referansiniz olmasi gerekir. Haaa olmasa olurmu olur tabiki ama cok zor. Bunu yakin zamanda deneyip yasamis biri olarak soyluyorumm. Ayni anda 7 universitenin ogretim gorevlisi kadrosuna basvurdum 3 tanesi sinava bile cagirmadi sebebini dogru duzgun aciklamadilar bile(evrak yetersiz diyip gecistirdiler yada istenen sartlari saglamiyor dediler). 4 ünunun sinavina girdim ve her ne hikmetse 3 unde hep 2.oldum. Sonradan biraz arastitdigimda 1. Olanlarin genelde o okullardan mezun ve yuksek lisansini orda yaptiklarini farkettim. Hatta okulun birinde sonuc aciklanmadan kimin alinacagini 3 gin once ogrendim.Alanimda 10 yil tecrubem ve bu isin argesinde calistim yillardir, yuksek lisansimda var. Sonunda tek kursunum kalmisti ve 7. Basvurdugum okulun sinavini kazandim. Umarim herkes hakettigi yere hakettigi sekilde gelirki orda da en iyi sekilde insanlara faydali olabilsin. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Meslek Yüksek Okullarında Öğretim Görevlisi Olmak