Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Meslek Yüksek Okullarında Öğretim Görevlisi Olmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="emreipekci" data-source="post: 437386" data-attributes="member: 82414"><p>Deneyimlemediğimiz ya da en azından içinde bulunmadığımız konular hakkında kesin yargılarla fikir beyan etmeyi çok seviyoruz gerçekten.</p><p>Myo da öğretim görevlisi olmayı lisede öğretmenlikle eş tutamazsınız. Her anlamda birbirinden farklı konular. Tanıdığım bir çok öğretim üyesinin ilk yola çıktığı nokta öğretim görevliliği.</p><p>Eğer ki düşünceniz meb deki öğretmenlik kadrosunun daha garanti olduğuysa onu farklı açılardan savunabilirsiniz. Ben dahil tanıdığım hemen hemen her öğretim görevlisi yüksek lisans ya da doktora yapıyor ki zaten amaçlanan akademik anlamda ilerlemeyi sürdürmek. Bu süreci yönetirken araştırma görevliliği bir diğer seçenek fakat benim tercihim daha esnek şartları sunmasından ötürü öğretim görevliliği oldu. İmkanı olan yapabilen herkese tavsiye ederim.</p><p>Akademik kariyer hedefi olan herkese başarılar dilerim.</p><p></p><p></p><p>D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emreipekci, post: 437386, member: 82414"] Deneyimlemediğimiz ya da en azından içinde bulunmadığımız konular hakkında kesin yargılarla fikir beyan etmeyi çok seviyoruz gerçekten. Myo da öğretim görevlisi olmayı lisede öğretmenlikle eş tutamazsınız. Her anlamda birbirinden farklı konular. Tanıdığım bir çok öğretim üyesinin ilk yola çıktığı nokta öğretim görevliliği. Eğer ki düşünceniz meb deki öğretmenlik kadrosunun daha garanti olduğuysa onu farklı açılardan savunabilirsiniz. Ben dahil tanıdığım hemen hemen her öğretim görevlisi yüksek lisans ya da doktora yapıyor ki zaten amaçlanan akademik anlamda ilerlemeyi sürdürmek. Bu süreci yönetirken araştırma görevliliği bir diğer seçenek fakat benim tercihim daha esnek şartları sunmasından ötürü öğretim görevliliği oldu. İmkanı olan yapabilen herkese tavsiye ederim. Akademik kariyer hedefi olan herkese başarılar dilerim. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Meslek Yüksek Okullarında Öğretim Görevlisi Olmak