Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Meslek Yüksek Okullarında Öğretim Görevlisi Olmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 434079"><p>Herkese merhabalar,</p><p>Öncelikle benim bir kaç sorum olacaktı:</p><p>1- Ben 2009 örgün iktisat lisans mezunuyum,</p><p>2- 2013 te aöf sosyal hizmet bitirdim ve örgün lisans mezuniyetim düşük olduğu için aöf den 3.sınıftan iktisat okumaya karar verdim ve bunu 2015 te iyi bir derece ile bitirdim.</p><p>3- 2014 te ise 2009 diploması ile iktisat yüksek lisans mezunu oldum.</p><p>4- 2011 den beri de deneyimim var.</p><p></p><p>Gelelim nihayete kadrolara başvururken benim diploma notum yüksek olan ile başvurursam Öğretim Görevlisi kadrosuna girme şansım nedir?</p><p>Not: İlanlar da şöyle çıkıyor genel de iktisat mezunu olmak ve yüksek lisans yapmış olmak veya 2 yıl deneyim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 434079"] Herkese merhabalar, Öncelikle benim bir kaç sorum olacaktı: 1- Ben 2009 örgün iktisat lisans mezunuyum, 2- 2013 te aöf sosyal hizmet bitirdim ve örgün lisans mezuniyetim düşük olduğu için aöf den 3.sınıftan iktisat okumaya karar verdim ve bunu 2015 te iyi bir derece ile bitirdim. 3- 2014 te ise 2009 diploması ile iktisat yüksek lisans mezunu oldum. 4- 2011 den beri de deneyimim var. Gelelim nihayete kadrolara başvururken benim diploma notum yüksek olan ile başvurursam Öğretim Görevlisi kadrosuna girme şansım nedir? Not: İlanlar da şöyle çıkıyor genel de iktisat mezunu olmak ve yüksek lisans yapmış olmak veya 2 yıl deneyim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Meslek Yüksek Okullarında Öğretim Görevlisi Olmak