Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Meslek Yüksek Okullarında Öğretim Görevlisi Olmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="akademikkk" data-source="post: 421957" data-attributes="member: 75584"><p>merhaba ben şuan bir devlet üniversitesinde doktorama devam etmekteyim. geçen yıl şubat ayında yeni açılacak olan özel bir üniversitenin sağlık meslek yükse okulunda öğretim gör. sınavını kazandım. fakat okul yökten izin alamadığını söyleyerek sürekli olarak beklememizi hakkımızın 2 yıl geçerli olacağını bölüm açılınca bizi görevlendireceğini söyledi. bu şekilde eylül ayında sadece tıp fak için izin alabildiklerini ve bize beklemeye devam etmemizi söylediler. tıptan öğrenci aldılar ve bizimle aynı tarihte sınavı kazanmış olan tıp öğretim görevlilerini işe başlattılar. önümüzdeki eylül ayına kadar yökten izin alacaklarını ve bizi göreve başlatacaklarını umduklarını belirttiler. bu hafta yökteki ilanlara bakarken bu üniversitenin bizim bölümümüzün mezunlarına smyo öğretim gör için yeni ilan verdiğini gördüm. ilan geçen sene girdiğimiz sınavın ilanından ufak tefek farklar içerse de biz dururken neden yeniden aynı bölüm mezunu öğretim gör ilanına çıktıklarını sordum. bana yökün kriterlerinin değiştiğini ve bölümü açma izni alabilmek için o kriterlere göre yeni ilan verdiklerini bizim gecen yıl kazandığımız sınavların bu nedenle gecerliliğini kaybettiğini söyledi hatta ileri giderek isterseniz yeni ilana başvurup şansınızı deneyin de dediler. kazanılmış hakkın nasıl geçersiz olabileceğini gerekirse hukuki yollarla hakkımızı arayacağmızı söyledik. yapılacak bir şey yok diyerek kestiler. şimdi bu şekilde özel üniversitenin verdiği fakat yökün sayfasında ve resmi gazetede yer almış bir sınav sonucu kazanılan hak fesh edilebilir mi bu konuda hakkımızı nasıl arayabiliriz? nasıl ve ne adla dava açmamızı önerirsiniz ayrıca yeni ilana başvurmamızın bize artı veya eksi etkisi ne olabilir? bunları sormak istiyor çok teşekkür ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="akademikkk, post: 421957, member: 75584"] merhaba ben şuan bir devlet üniversitesinde doktorama devam etmekteyim. geçen yıl şubat ayında yeni açılacak olan özel bir üniversitenin sağlık meslek yükse okulunda öğretim gör. sınavını kazandım. fakat okul yökten izin alamadığını söyleyerek sürekli olarak beklememizi hakkımızın 2 yıl geçerli olacağını bölüm açılınca bizi görevlendireceğini söyledi. bu şekilde eylül ayında sadece tıp fak için izin alabildiklerini ve bize beklemeye devam etmemizi söylediler. tıptan öğrenci aldılar ve bizimle aynı tarihte sınavı kazanmış olan tıp öğretim görevlilerini işe başlattılar. önümüzdeki eylül ayına kadar yökten izin alacaklarını ve bizi göreve başlatacaklarını umduklarını belirttiler. bu hafta yökteki ilanlara bakarken bu üniversitenin bizim bölümümüzün mezunlarına smyo öğretim gör için yeni ilan verdiğini gördüm. ilan geçen sene girdiğimiz sınavın ilanından ufak tefek farklar içerse de biz dururken neden yeniden aynı bölüm mezunu öğretim gör ilanına çıktıklarını sordum. bana yökün kriterlerinin değiştiğini ve bölümü açma izni alabilmek için o kriterlere göre yeni ilan verdiklerini bizim gecen yıl kazandığımız sınavların bu nedenle gecerliliğini kaybettiğini söyledi hatta ileri giderek isterseniz yeni ilana başvurup şansınızı deneyin de dediler. kazanılmış hakkın nasıl geçersiz olabileceğini gerekirse hukuki yollarla hakkımızı arayacağmızı söyledik. yapılacak bir şey yok diyerek kestiler. şimdi bu şekilde özel üniversitenin verdiği fakat yökün sayfasında ve resmi gazetede yer almış bir sınav sonucu kazanılan hak fesh edilebilir mi bu konuda hakkımızı nasıl arayabiliriz? nasıl ve ne adla dava açmamızı önerirsiniz ayrıca yeni ilana başvurmamızın bize artı veya eksi etkisi ne olabilir? bunları sormak istiyor çok teşekkür ediyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Meslek Yüksek Okullarında Öğretim Görevlisi Olmak