Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Meslek Yüksek Okullarında Öğretim Görevlisi Olmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ErtayEmre" data-source="post: 391837"><p>arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan lütfen cevap versin.</p><p>ben işletme lisans ve işletme tezsiz yüksek lisans mezunuyum. aynı zamanda alanımda 5 yıl tecrübem var.</p><p>şimdi ben 'alanında YL yapmış olmak ve 5 yıl tecrübeli olmak' şeklindeki ilana tezsiz YL ile başvuru yapabilir miyim? bu tür ilanda tecrübe de istendiği için Yüksek lisansın tezli-tezsiz olması fark eder mi? </p><p>yönetmelikte yüksek lisans yapmış olmak yada alanında 2 yıl çalışmış olmak yazıyor fakat yükseklisansın tezli yada tezsiz oldugu belirtilmemiş.</p><p>bildiğim kadarıyla alanında yüksek lisans yapmış olmak şartında tezsiz YL kabul ediliyor ama 2yıl tecrübeni de belgelersen sıralamaya alınıyorsun.</p><p>kısaca; 2yıl tecrüben varsa tezsiz yüksek lisansın işe yarar. Yüksek Lisans isteyen ilanlara tecrübeni de ekleyerek başvurabilirsin. doğrumudur???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ErtayEmre, post: 391837"] arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan lütfen cevap versin. ben işletme lisans ve işletme tezsiz yüksek lisans mezunuyum. aynı zamanda alanımda 5 yıl tecrübem var. şimdi ben 'alanında YL yapmış olmak ve 5 yıl tecrübeli olmak' şeklindeki ilana tezsiz YL ile başvuru yapabilir miyim? bu tür ilanda tecrübe de istendiği için Yüksek lisansın tezli-tezsiz olması fark eder mi? yönetmelikte yüksek lisans yapmış olmak yada alanında 2 yıl çalışmış olmak yazıyor fakat yükseklisansın tezli yada tezsiz oldugu belirtilmemiş. bildiğim kadarıyla alanında yüksek lisans yapmış olmak şartında tezsiz YL kabul ediliyor ama 2yıl tecrübeni de belgelersen sıralamaya alınıyorsun. kısaca; 2yıl tecrüben varsa tezsiz yüksek lisansın işe yarar. Yüksek Lisans isteyen ilanlara tecrübeni de ekleyerek başvurabilirsin. doğrumudur??? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Meslek Yüksek Okullarında Öğretim Görevlisi Olmak