Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Meslek Yüksek Okullarında Öğretim Görevlisi Olmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sercan" data-source="post: 294470" data-attributes="member: 22501"><p>Hocam güzel dilekleriniz için ben sahsım adına teşekkür etmek istiyorum. Malesef okuduklarınız büyük bölümü doğru. MYO'lardaki Ör. Gör. kadrolarının büyük bölümü şahsa çıkmaktadır. Büyük bölümü diyorum çünkü her zaman ilanlar şahsa ait çıkmaya biliyor. Peki bunu nasıl anlayacağız. Ben ilan şartlarına bakarak bir çıkarımda bulunuyorum mesela. Şartlar genel ise örn: "Çocuk gelişimi lisans mezunu olmak ve alanında Yüksek lisans mezunu olmak" gibi. Peki şahsa çıkmış ilanlar nasıl olur. <a href="http://www.akademikpersonel.org/akademik-kadro-ilanlari-2013/32339-akademik-kadro-ilanlarinda-yapilan-haksizliklar.html" target="_blank">Şuradaki </a> konuyu incelerseniz belki bu konuda bir nebzede olsa fikir sahibi olabilirsiniz. Ancak hemen söyliyeyim; yerleşemediğiniz, sizden daha az puanlı, daha deneyimsiz kişilerin kadro aldıklarını görmek sizde, istek, para ve motivasyon kaybına yol açacaktır. Ne kadar dayanabileceğiniz size kalmış. Tek yapmanız gereken yılmadan, isme çıkmamış bir kadro aramanız. Dediğim gibi her ilan şahsa çıkmaz. Peki bu gibi durumlarda adaylar nasıl seçilir. Valla hocam ben seçici kurulda olsam CV'ye bakarım. Adayın ilgili bölümdeki deneyim ve bilgisine bakarım. Bilim sınavıı benim fikrime göre tamamen formaliteden ibarettir. Bu benim şahsi görüşüm. Mülakatlar ise zaten adayı tanımak adına yapılan, puan olarak bir katkısının olmadığı/olmaması gerektiği bir şeydir. Umarım bir nebzede olsa yardımcı olabilmişimdir. Kolay gelsin hocam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sercan, post: 294470, member: 22501"] Hocam güzel dilekleriniz için ben sahsım adına teşekkür etmek istiyorum. Malesef okuduklarınız büyük bölümü doğru. MYO'lardaki Ör. Gör. kadrolarının büyük bölümü şahsa çıkmaktadır. Büyük bölümü diyorum çünkü her zaman ilanlar şahsa ait çıkmaya biliyor. Peki bunu nasıl anlayacağız. Ben ilan şartlarına bakarak bir çıkarımda bulunuyorum mesela. Şartlar genel ise örn: "Çocuk gelişimi lisans mezunu olmak ve alanında Yüksek lisans mezunu olmak" gibi. Peki şahsa çıkmış ilanlar nasıl olur. [URL="http://www.akademikpersonel.org/akademik-kadro-ilanlari-2013/32339-akademik-kadro-ilanlarinda-yapilan-haksizliklar.html"]Şuradaki [/URL] konuyu incelerseniz belki bu konuda bir nebzede olsa fikir sahibi olabilirsiniz. Ancak hemen söyliyeyim; yerleşemediğiniz, sizden daha az puanlı, daha deneyimsiz kişilerin kadro aldıklarını görmek sizde, istek, para ve motivasyon kaybına yol açacaktır. Ne kadar dayanabileceğiniz size kalmış. Tek yapmanız gereken yılmadan, isme çıkmamış bir kadro aramanız. Dediğim gibi her ilan şahsa çıkmaz. Peki bu gibi durumlarda adaylar nasıl seçilir. Valla hocam ben seçici kurulda olsam CV'ye bakarım. Adayın ilgili bölümdeki deneyim ve bilgisine bakarım. Bilim sınavıı benim fikrime göre tamamen formaliteden ibarettir. Bu benim şahsi görüşüm. Mülakatlar ise zaten adayı tanımak adına yapılan, puan olarak bir katkısının olmadığı/olmaması gerektiği bir şeydir. Umarım bir nebzede olsa yardımcı olabilmişimdir. Kolay gelsin hocam. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Meslek Yüksek Okullarında Öğretim Görevlisi Olmak