Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Meslek Yüksek Okullarında Öğretim Görevlisi Olmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 294443"><p>Merhaba sayın hocalarım öncelikle böyle bir site kurmada emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu arada çoğu konu hakkında yapılan yorumlardan bilgi sahibi oluyoruz. Ben meb'de okul öncesi öğretmeni olarak görev yapmaktayım bende sizler gibi m.y.o da öğretim görevlisi olmayı çok istiyorum. Burada okuduğum çoğu yorumda torpil olayını gördüm bu benim hevesimi kırsa da beni bu isteğimden alıkoymadı. Belkide burada yıllardır sınava girip torpili olmadığı için atanamayan arkadaşlarımız vardır Allah inşallah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz. Ben ilk kez gireceğim için çok heyecanlıyım inşallah kadro açılır ve başvuru yaparım ama bu yazılı sınavda ne tarz sorular çıkar bu konuda bilgim yok malesef netten aradım ama bir türlü bulamadım. Çogu üniv kendisine has soruyordur yada hocasından hocasına değişiyordur yada torpil olduğundan soruların belkide hiç önemi kalmıyordur ama ben çalışıp sınava hazırlanmak elimden geleni yapmak istiyorum yinede çocuk gelişimi öğretim görevliliği sınavına giren yada kazanan arkadaşlar ne tarz sorular sorular sorulduğu yada nerelere çalışmam gerektiği hakkında yardımcı olursalar çok sevinirim. Allah herkesin gönlüne göre verir ve herkes inşallah istediği hedeflediği noktaya ulaşır. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 294443"] Merhaba sayın hocalarım öncelikle böyle bir site kurmada emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu arada çoğu konu hakkında yapılan yorumlardan bilgi sahibi oluyoruz. Ben meb'de okul öncesi öğretmeni olarak görev yapmaktayım bende sizler gibi m.y.o da öğretim görevlisi olmayı çok istiyorum. Burada okuduğum çoğu yorumda torpil olayını gördüm bu benim hevesimi kırsa da beni bu isteğimden alıkoymadı. Belkide burada yıllardır sınava girip torpili olmadığı için atanamayan arkadaşlarımız vardır Allah inşallah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz. Ben ilk kez gireceğim için çok heyecanlıyım inşallah kadro açılır ve başvuru yaparım ama bu yazılı sınavda ne tarz sorular çıkar bu konuda bilgim yok malesef netten aradım ama bir türlü bulamadım. Çogu üniv kendisine has soruyordur yada hocasından hocasına değişiyordur yada torpil olduğundan soruların belkide hiç önemi kalmıyordur ama ben çalışıp sınava hazırlanmak elimden geleni yapmak istiyorum yinede çocuk gelişimi öğretim görevliliği sınavına giren yada kazanan arkadaşlar ne tarz sorular sorular sorulduğu yada nerelere çalışmam gerektiği hakkında yardımcı olursalar çok sevinirim. Allah herkesin gönlüne göre verir ve herkes inşallah istediği hedeflediği noktaya ulaşır. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Meslek Yüksek Okullarında Öğretim Görevlisi Olmak