Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Sorularınız ve Cevapları
MEB Kadrolarına Atanan Kişinin Çalışma Koşulları?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="drill" data-source="post: 234902" data-attributes="member: 3574"><p>Cevabınız için teşekkür ederim.</p><p></p><p>Benim olduğum kısımda kişinin yükselebileceği pozisyonları söyliyim;</p><p></p><p>Okul Müdür yrd ==> Okul Müd. ==> Şube Müd. ==> Milli Eğitim Müd.</p><p></p><p>Bunlardan ilk ikisini bitirmek için ya bir köyden ya da kenar mahallelerden başlayıp her okulda 5'er yıl çalışmalısınız. Son ikisine gelinceye kadar zaten yaşınız ilerlemiş olur. Ayrıca son iki pozisyonda görev almak sadece sınavla değil politik görüşünüzle de belirleniyor.</p><p></p><p>Ben bu kadar beklemeden ve siyasete karışmadan bu ülkenin eğitimi için iyi bir şeyler yapmak istiyorum (çok idealistim, parasını önemsemem diyemiyorum). İlk aklıma gelen iş de hükümetin verdik deyip övündüğü (parasının birilerine peşkeş çekildiğini düşündüğüm) ama benim ve diğer arkadaşlarımın kullanmadığı ders kitaplarını iyileştirmek. Bu kadroları görür görmez aklıma bu geldi. Hayalperest olmak istemiyorum. Sadece bakanlıkta çalışan bi tanıdğım olmadığı için merak ediyorum.</p><p></p><p>Uzman kadrosunda çalışan bi tanıdığı olan bir arkadaşımız bizi bilgilendirebilir mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="drill, post: 234902, member: 3574"] Cevabınız için teşekkür ederim. Benim olduğum kısımda kişinin yükselebileceği pozisyonları söyliyim; Okul Müdür yrd ==> Okul Müd. ==> Şube Müd. ==> Milli Eğitim Müd. Bunlardan ilk ikisini bitirmek için ya bir köyden ya da kenar mahallelerden başlayıp her okulda 5'er yıl çalışmalısınız. Son ikisine gelinceye kadar zaten yaşınız ilerlemiş olur. Ayrıca son iki pozisyonda görev almak sadece sınavla değil politik görüşünüzle de belirleniyor. Ben bu kadar beklemeden ve siyasete karışmadan bu ülkenin eğitimi için iyi bir şeyler yapmak istiyorum (çok idealistim, parasını önemsemem diyemiyorum). İlk aklıma gelen iş de hükümetin verdik deyip övündüğü (parasının birilerine peşkeş çekildiğini düşündüğüm) ama benim ve diğer arkadaşlarımın kullanmadığı ders kitaplarını iyileştirmek. Bu kadroları görür görmez aklıma bu geldi. Hayalperest olmak istemiyorum. Sadece bakanlıkta çalışan bi tanıdğım olmadığı için merak ediyorum. Uzman kadrosunda çalışan bi tanıdığı olan bir arkadaşımız bizi bilgilendirebilir mi? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Sorularınız ve Cevapları
MEB Kadrolarına Atanan Kişinin Çalışma Koşulları?