Marmara Ünv. ÖYP'lilere Gönderdiği Yazı?

rosen

Öğrenci
merhaba, kocatepede öyp.li asistanım ve marmarada öyp kapsamında eğitime başladım, bu hafta maramara ünv.den adreslerimize, "35. madde ile görevlendirmenizin yapılması durumunda eğitiminize devam edebilirsiniz" minvalinde bir yazı geldi, bu normal midir?
benim ünv. 39. madde yapmayacağını söyledi ben de direkt 35.madde dilekçesini verdim ama bu 3-4 ayda çıkar deniyor, geç kalması bizim eğitimimize bir engel olmaz değil mi marmarada? yani bu yazı kafamı karıştırdı da:( şimdiden teşekkürler

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Sorun değil, o sadece bir uyarı ben enstitüdeyim prosedürü biliyorum :) Gayet normal, herkese öyle yapıyoruz enstitüye gelirseniz beklerim ;)

lizbom

Öğrenci
Hocam ben de yakında görevlendirme ile marmaraya geleceğim.Sizin bilginiz olabilir bu konuda.Tıp fakültesi grevlendirme ile gelenlere dönerden para veriyor mu? Y a da istanbulda veren universiteler hangileri bir bilginiz var mı?
Sorun değil, o sadece bir uyarı ben enstitüdeyim prosedürü biliyorum :) Gayet normal, herkese öyle yapıyoruz enstitüye gelirseniz beklerim ;)