Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Makina Müh. Yüksek Lisans Mülakat Soruları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="demircan_053" data-source="post: 377256" data-attributes="member: 70469"><p>Güncelleme 4:</p><p></p><p>Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Makine Mühendisliği Anabilim Dalı Mülakatı:</p><p>Mülakatın nasıl olacağını bilmiyorduk.Başta yazılı mülakat oldu.8 soru soruldu 6 sını yapın dediler.</p><p>1)Bir fonksiyon verilmişti 0 ile 2 arasındaki ortalama değeri soruluyordu.Hangi dersle alakalı olduğunu anlayamadım.</p><p>2)Yoğunluk,ivme,iş,güç,enerji,kuvvet,entalpi,reynolds sayısı , bunların birimleri soruldu.</p><p>3)Bir tablo verildi , en solda bazı diferansiyel denklemler , sırasıyla bu denklemlerin dereceleri , homojen olup olmadıkları , linear olup olmadıkları falan soruldu.</p><p>4)Bir tane basit diferansiyel denklemi sorusu soruldu.</p><p>5)Carnot'un P-V , T-S grafikleri ile bernolli denklemi aynı soruda soruldu.</p><p>6)Sheer moment in grafiğiyle beraber sorulduğu bir statik yapı sorusu vardı.</p><p>7)Bir tane yay ,bir tane sönümleme bir de yükün olduğu bir soru vardı.Ne sorduğunu hatırlamıyorum.</p><p>8)Isı transfer yöntemleri nelerdir , formülle ve örnekleyerek açıklayın diye bir soru vardı.</p><p></p><p>Sonra sözlü mülakat oldu , toplam 45 kişiydik.İsim soyisim ,hangi hocayla çalıştın , bitirme projen neydi ,askerlik yaptın mı, çalışıyor musun ,evin okula yakın mı , hangi alanda çalışmak istiyorsun tarzı sorular soruldu.8 , 9 tane hoca vardı hepsi de bazı notlar alıyordu ayrıca.Genel itibarı ile rahat bir mülakattı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="demircan_053, post: 377256, member: 70469"] Güncelleme 4: Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Makine Mühendisliği Anabilim Dalı Mülakatı: Mülakatın nasıl olacağını bilmiyorduk.Başta yazılı mülakat oldu.8 soru soruldu 6 sını yapın dediler. 1)Bir fonksiyon verilmişti 0 ile 2 arasındaki ortalama değeri soruluyordu.Hangi dersle alakalı olduğunu anlayamadım. 2)Yoğunluk,ivme,iş,güç,enerji,kuvvet,entalpi,reynolds sayısı , bunların birimleri soruldu. 3)Bir tablo verildi , en solda bazı diferansiyel denklemler , sırasıyla bu denklemlerin dereceleri , homojen olup olmadıkları , linear olup olmadıkları falan soruldu. 4)Bir tane basit diferansiyel denklemi sorusu soruldu. 5)Carnot'un P-V , T-S grafikleri ile bernolli denklemi aynı soruda soruldu. 6)Sheer moment in grafiğiyle beraber sorulduğu bir statik yapı sorusu vardı. 7)Bir tane yay ,bir tane sönümleme bir de yükün olduğu bir soru vardı.Ne sorduğunu hatırlamıyorum. 8)Isı transfer yöntemleri nelerdir , formülle ve örnekleyerek açıklayın diye bir soru vardı. Sonra sözlü mülakat oldu , toplam 45 kişiydik.İsim soyisim ,hangi hocayla çalıştın , bitirme projen neydi ,askerlik yaptın mı, çalışıyor musun ,evin okula yakın mı , hangi alanda çalışmak istiyorsun tarzı sorular soruldu.8 , 9 tane hoca vardı hepsi de bazı notlar alıyordu ayrıca.Genel itibarı ile rahat bir mülakattı. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Makina Müh. Yüksek Lisans Mülakat Soruları