Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Akademik Makaleler
Makaleyi arama motorlarında pdf olarak yayınlama ve indirme nasıl yapılır? Yardım!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mahendra" data-source="post: 490798" data-attributes="member: 102572"><p>Arkadaşlar merhaba,</p><p></p><p>Bir konu hakkında yardımınızı isteyeceğim.Benim 2017 yılında Marmara üni. dergisinde hocamla birlikte çıkardığım bir makale var ve bu dergiye dergipark tan ulaşılabiliyor. Fakat makale dosya olarak indirilemiyor sadece özeti okunabiliyor ve başka hiç bir yerde de makale okunamıyor. Böylece alıntılamada yapılamıyor. Kısacası ben makalemi (derginin 2017 sayısı da geçmişken) arama motorlarında pdf şeklinde yayınlanmasını ve linke basınca hemen indirilmesini istiyorum. Eklediğim fotograftaki gibi olmasını istiyorum.</p><p></p><p>[ATTACH]6001[/ATTACH]</p><p></p><p>Bunu nasıl yapabilirim? Çok araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mahendra, post: 490798, member: 102572"] Arkadaşlar merhaba, Bir konu hakkında yardımınızı isteyeceğim.Benim 2017 yılında Marmara üni. dergisinde hocamla birlikte çıkardığım bir makale var ve bu dergiye dergipark tan ulaşılabiliyor. Fakat makale dosya olarak indirilemiyor sadece özeti okunabiliyor ve başka hiç bir yerde de makale okunamıyor. Böylece alıntılamada yapılamıyor. Kısacası ben makalemi (derginin 2017 sayısı da geçmişken) arama motorlarında pdf şeklinde yayınlanmasını ve linke basınca hemen indirilmesini istiyorum. Eklediğim fotograftaki gibi olmasını istiyorum. [ATTACH=CONFIG]6001._xfImport[/ATTACH] Bunu nasıl yapabilirim? Çok araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Akademik Makaleler
Makaleyi arama motorlarında pdf olarak yayınlama ve indirme nasıl yapılır? Yardım!