Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Lisansüstünde Başka Üniversiteden Ders Almak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="eczak" data-source="post: 130622" data-attributes="member: 26036"><p>hocam sordugunuz soru tamamen danismaninizin insiyatifinde,, eger aranizda iyiyse hocam su uniden su dersleri almak istiyorum dersiniz hemen bi yazi yazip karsi kuruma gonderebilir, en kotu size 7 ders veriyosa 4 tane karsi uniden verir ama 2 sini ekstra olarak sayar donemde 9 ders alirsiniz yani, danismaninizi bu tur seylerle de ikna edebilirsiniz fazla kredi almak gibi. cok itiraz edecegi seyler oldugunu dusunmuyorum.</p><p>konusunda cok iyi olan hocalardan ekstra ders almak veya ilgili dersleri belirli farklinunide olsa hocalardan almak cogu buyuk universitelerde bile akli basinda danismanlar tarafindan klise olmustur.</p><p>cogu danisman da ogrencinin de kendisini yonlendirmesine aciktir, sansinizi deneyebilirsiniz yani..</p><p></p><p>ayrica sadece baska uniden degil, alaninizla alakasiz veya alakali farkli bolumlerden anabilim dallarindan fakultelerden de danismaniniza ders sectirebilirsiniz. bir enstantane olarak belirtmek istedim..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eczak, post: 130622, member: 26036"] hocam sordugunuz soru tamamen danismaninizin insiyatifinde,, eger aranizda iyiyse hocam su uniden su dersleri almak istiyorum dersiniz hemen bi yazi yazip karsi kuruma gonderebilir, en kotu size 7 ders veriyosa 4 tane karsi uniden verir ama 2 sini ekstra olarak sayar donemde 9 ders alirsiniz yani, danismaninizi bu tur seylerle de ikna edebilirsiniz fazla kredi almak gibi. cok itiraz edecegi seyler oldugunu dusunmuyorum. konusunda cok iyi olan hocalardan ekstra ders almak veya ilgili dersleri belirli farklinunide olsa hocalardan almak cogu buyuk universitelerde bile akli basinda danismanlar tarafindan klise olmustur. cogu danisman da ogrencinin de kendisini yonlendirmesine aciktir, sansinizi deneyebilirsiniz yani.. ayrica sadece baska uniden degil, alaninizla alakasiz veya alakali farkli bolumlerden anabilim dallarindan fakultelerden de danismaniniza ders sectirebilirsiniz. bir enstantane olarak belirtmek istedim.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Lisansüstünde Başka Üniversiteden Ders Almak