Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Lisansüstü Özel Öğrenci Olmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mermaid92" data-source="post: 409381" data-attributes="member: 55113"><p>2 dersin mi hocam? Yani 150 lira bir tanesi. Ben de İTÜ'den doktora dersi almak istiyorum da, 300 filansa hiç girmeyeyim bu işe.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam benim yüksek lisans ders dönemim uzadı enstitüden kaynaklı olarak. Bir dönemde tek ders alacağım yani o yüzden doktoradan birer birer başlayacağım özel öğrenci olarak vaktim var. Neden sayılmasın ki anlamadım? :s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mermaid92, post: 409381, member: 55113"] 2 dersin mi hocam? Yani 150 lira bir tanesi. Ben de İTÜ'den doktora dersi almak istiyorum da, 300 filansa hiç girmeyeyim bu işe. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam benim yüksek lisans ders dönemim uzadı enstitüden kaynaklı olarak. Bir dönemde tek ders alacağım yani o yüzden doktoradan birer birer başlayacağım özel öğrenci olarak vaktim var. Neden sayılmasın ki anlamadım? :s [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Lisansüstü Özel Öğrenci Olmak