Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Lisansüstü Eğitimde Atılma Geri Geldi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="akademi canavar" data-source="post: 485560" data-attributes="member: 98492"><p>Hocam bende sizinle ayni duruma düştüm 33a kadrosunu kazandim ama atama yeni yila sarktigi icin 50 d atadilar azami sure olan 3 yillik surek haziranda doluyor yüksek lisans ta ve tezimi bitiremicm o zamana kadar kadrodan ilisigim kesilecek haliyle daha dogrusu atama olmadi henuz 50 atayacaklarini soylediler belki de hic atama olmaz cunku azami surede bitiremicegimi sistemden goruyolar bende iki uc ayligina ugrasmam yani sorun şu hocam bahar dönemi sonunda okul egitimde basarisizligi gerekce gosterip ilisik kesince askerlik Şubesi de başarısız olmus diye yeni yüksek lisans a kayit hakki vermeyebilir ancak haziran ayinda okuldan once davranip kaydımız i biz kendimiz sildirirsek yeni kayit icin problem olmaz diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz fikirleriniz nedir hocam ayrıca su an kayit sildirirseniz doktora kontenjani var mi ki su anda yüksek lisans doktora basvurulari bitti diye biliyorum ben bahar dönemi icin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="akademi canavar, post: 485560, member: 98492"] Hocam bende sizinle ayni duruma düştüm 33a kadrosunu kazandim ama atama yeni yila sarktigi icin 50 d atadilar azami sure olan 3 yillik surek haziranda doluyor yüksek lisans ta ve tezimi bitiremicm o zamana kadar kadrodan ilisigim kesilecek haliyle daha dogrusu atama olmadi henuz 50 atayacaklarini soylediler belki de hic atama olmaz cunku azami surede bitiremicegimi sistemden goruyolar bende iki uc ayligina ugrasmam yani sorun şu hocam bahar dönemi sonunda okul egitimde basarisizligi gerekce gosterip ilisik kesince askerlik Şubesi de başarısız olmus diye yeni yüksek lisans a kayit hakki vermeyebilir ancak haziran ayinda okuldan once davranip kaydımız i biz kendimiz sildirirsek yeni kayit icin problem olmaz diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz fikirleriniz nedir hocam ayrıca su an kayit sildirirseniz doktora kontenjani var mi ki su anda yüksek lisans doktora basvurulari bitti diye biliyorum ben bahar dönemi icin [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Lisansüstü Eğitimde Atılma Geri Geldi