Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Lisansüstü Eğitimde Atılma Geri Geldi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nanofly" data-source="post: 436888" data-attributes="member: 74964"><p>Saçma sapan bir bilgi notu yayınlamışlar. Yönetmelikteki geçici maddede, iki lisansüstü programa kayıt yaptırmamanın, daha önce kayıtlı öğrencileri kapsamadığı söyleniyor. Ama sözde bilgi notunda bu konuda bir açıklama yok.</p><p>Ayrıca </p><p>" Lisansüstü programlarda ilişik kesme getirildi ve şartları düzenlenmiştir." </p><p>şeklindeki bir cümleyi yazabilmek için ilkokul terk olmak lazım. Düzgün cümle kuramayanlar üniversiteleri yönetiyor!</p><p>Eğitim-Öğretim açısından doğru olanı, makul bir sürede atılmanın olması ve tek bir lisansüstü programa devam etmektir. Eskiden de böyleydi. Uyumsuzluk ve benzeri sebeplerle atılanlar başka bir üniversitede şanslarını dener ve genellikle daha başarılı olurlardı. Ama oy uğruna, türban uğruna bu düzenleme getirildi ve şimdi de kaldırılıyor. Bir çorbacı da bile bir düzen ve süreklilik varken yüksek öğretimde bir düzen, bir liyakat yok. Bu iki günü insanlara işkence çektirerek yaşatanlar, ahirette her gününüz böyle olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nanofly, post: 436888, member: 74964"] Saçma sapan bir bilgi notu yayınlamışlar. Yönetmelikteki geçici maddede, iki lisansüstü programa kayıt yaptırmamanın, daha önce kayıtlı öğrencileri kapsamadığı söyleniyor. Ama sözde bilgi notunda bu konuda bir açıklama yok. Ayrıca " Lisansüstü programlarda ilişik kesme getirildi ve şartları düzenlenmiştir." şeklindeki bir cümleyi yazabilmek için ilkokul terk olmak lazım. Düzgün cümle kuramayanlar üniversiteleri yönetiyor! Eğitim-Öğretim açısından doğru olanı, makul bir sürede atılmanın olması ve tek bir lisansüstü programa devam etmektir. Eskiden de böyleydi. Uyumsuzluk ve benzeri sebeplerle atılanlar başka bir üniversitede şanslarını dener ve genellikle daha başarılı olurlardı. Ama oy uğruna, türban uğruna bu düzenleme getirildi ve şimdi de kaldırılıyor. Bir çorbacı da bile bir düzen ve süreklilik varken yüksek öğretimde bir düzen, bir liyakat yok. Bu iki günü insanlara işkence çektirerek yaşatanlar, ahirette her gününüz böyle olsun. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Lisansüstü Eğitimde Atılma Geri Geldi