Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Lisansüstü Eğitimde Atılma Geri Geldi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="EserKUTAY" data-source="post: 436685" data-attributes="member: 75394"><p>Arkadaşlar ben bu sene diğer kayıtlı olduğum üniversitedeki yükseklisansımı dondurdum bu sene <strong>8 MART 2016</strong>'da kendi memleketimdeki özel bir üniversitede Tezsiz MBA'ya kaydoldum. <strong>Derslere 4-9 Nisan 2016 tarihlerinde başladık şimdi bu kanun 20 Nisan 2016 ve sonrasını kapsayacaksa ben bu bitirme sürelerinin kapsamı dışında mı oluyorum acaba? Yoksa bu dönem başladık diye bizde mi bu haksızlığın içine düşüyoruz.</strong> </p><p></p><p>Maliyet Muhasebesi, Finans, Ekonomi gibi muhasebe ve işlem gerektiren dersler var + proje var Allah aşkına 3 dönemde bu kadar zor derslerin olduğu bir bölüm nasıl bitsin? Hiç olmazsa 2 yıl 4 dönem falan süre verilseydi tezsiz için. </p><p></p><p>Bunun adı KIYIM'dır. Ey YÖK o kadar kişinin ahını almak insanı iflah etmez, Bu YÖK adalet önünde çok ağır hesap vermelidir. Tezsiz'i akademik anlamda bitirdiniz, şimdide süre anlamında bitiriyorsunuz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EserKUTAY, post: 436685, member: 75394"] Arkadaşlar ben bu sene diğer kayıtlı olduğum üniversitedeki yükseklisansımı dondurdum bu sene [B]8 MART 2016[/B]'da kendi memleketimdeki özel bir üniversitede Tezsiz MBA'ya kaydoldum. [B]Derslere 4-9 Nisan 2016 tarihlerinde başladık şimdi bu kanun 20 Nisan 2016 ve sonrasını kapsayacaksa ben bu bitirme sürelerinin kapsamı dışında mı oluyorum acaba? Yoksa bu dönem başladık diye bizde mi bu haksızlığın içine düşüyoruz.[/B] Maliyet Muhasebesi, Finans, Ekonomi gibi muhasebe ve işlem gerektiren dersler var + proje var Allah aşkına 3 dönemde bu kadar zor derslerin olduğu bir bölüm nasıl bitsin? Hiç olmazsa 2 yıl 4 dönem falan süre verilseydi tezsiz için. Bunun adı KIYIM'dır. Ey YÖK o kadar kişinin ahını almak insanı iflah etmez, Bu YÖK adalet önünde çok ağır hesap vermelidir. Tezsiz'i akademik anlamda bitirdiniz, şimdide süre anlamında bitiriyorsunuz. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Lisansüstü Eğitimde Atılma Geri Geldi