Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Lisans Sonrası SGK Prim borcu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sabuni" data-source="post: 322635" data-attributes="member: 48244"><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">verilen linkte ise 25 yaşını doldurduktan sonra kişi yüksek linsans yapsa da o zaman prim borcu kendisine işleneceği anlaşılıyor. peki bu çocuk hiçbir şekilde kalmamış ve de derslerini zamanında geçmiş ancak 25 yaşını da geçmiş olsa yine de borçlandırma olacak mı bu gibilere?</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">çünkü ben şu an yüksek lisansta birinci sınıfım ve bu yaz ise 25 dolacak ancak bir yıl daha eğitim var. o zaman borçlandırma olacak mı yoksa bir başka yol var mı?</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sabuni, post: 322635, member: 48244"] [B][FONT=Comic Sans MS]verilen linkte ise 25 yaşını doldurduktan sonra kişi yüksek linsans yapsa da o zaman prim borcu kendisine işleneceği anlaşılıyor. peki bu çocuk hiçbir şekilde kalmamış ve de derslerini zamanında geçmiş ancak 25 yaşını da geçmiş olsa yine de borçlandırma olacak mı bu gibilere? çünkü ben şu an yüksek lisansta birinci sınıfım ve bu yaz ise 25 dolacak ancak bir yıl daha eğitim var. o zaman borçlandırma olacak mı yoksa bir başka yol var mı?[/FONT][/B] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Lisans Sonrası SGK Prim borcu