Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Lisans ile Yüksek Lisans uyuşmaz iken Araştırma Görevliliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Borank" data-source="post: 493512" data-attributes="member: 103998"><p>Hocam merhabalar, </p><p></p><p>Yardımınız için çok teşekkürler. Haklısınız çok adaletsiz bir durum, ben de öğrendiğimde çok üzülmüştüm. Akademi biraz kurtlar sofrası gibi görünüyor. Fakat sadece çok çalışmakla yetinip de etrafımdaki öğrencilerin ekstra olarak attıkları networking adımlarını atmadığım için kadro peşinde sürünme fikrini sindirmesi çok zor, çok hayal kırıcı, bu yüzden bir akademisyen olabilmek için yapmam gereken ne ise yapmayı istiyorum. Keşke daha etik bir duruş sergileyebilmek ucunda hala ışık görünen bir rota olsaydı. Beni akademinin işleyişi açısından öyle korkuttular ki nasıl bir yol izlemenin daha sorumlu, daha iyi olduğu hakkında bu yaşımda kafam karışık. Çıldırtır insanı.</p><p></p><p>Daha küçük üniversitelerde dil ihtiyacının daha yüksek olması dolayısıyla oralarda uluslararası ilişkiler kadrosu bulmanın benim için bir ölçü daha kolay olabileceğinden bahsetti bir hocam. Şimdilik bu opsiyonu da bir araştırmak istiyorum.</p><p></p><p>Tekrar teşekkürler hocam emeğiniz ve tavsiyeleriniz için.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Borank, post: 493512, member: 103998"] Hocam merhabalar, Yardımınız için çok teşekkürler. Haklısınız çok adaletsiz bir durum, ben de öğrendiğimde çok üzülmüştüm. Akademi biraz kurtlar sofrası gibi görünüyor. Fakat sadece çok çalışmakla yetinip de etrafımdaki öğrencilerin ekstra olarak attıkları networking adımlarını atmadığım için kadro peşinde sürünme fikrini sindirmesi çok zor, çok hayal kırıcı, bu yüzden bir akademisyen olabilmek için yapmam gereken ne ise yapmayı istiyorum. Keşke daha etik bir duruş sergileyebilmek ucunda hala ışık görünen bir rota olsaydı. Beni akademinin işleyişi açısından öyle korkuttular ki nasıl bir yol izlemenin daha sorumlu, daha iyi olduğu hakkında bu yaşımda kafam karışık. Çıldırtır insanı. Daha küçük üniversitelerde dil ihtiyacının daha yüksek olması dolayısıyla oralarda uluslararası ilişkiler kadrosu bulmanın benim için bir ölçü daha kolay olabileceğinden bahsetti bir hocam. Şimdilik bu opsiyonu da bir araştırmak istiyorum. Tekrar teşekkürler hocam emeğiniz ve tavsiyeleriniz için. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Lisans ile Yüksek Lisans uyuşmaz iken Araştırma Görevliliği