Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
KYK Doktora Bursu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="agoodperson" data-source="post: 495943" data-attributes="member: 101411"><p>Bana burs çıkmadı arkadaşlar. Kredi de umrumda değil zaten.</p><p></p><p>Maddi durumumla ilgili bilgileri önceki mesajlarda yazmıştım. Kendisine çıkıp çıkmayacağını merak eden arkadaşlar için bir veri olabilir.</p><p></p><p>Aslında maddi olarak bitik durumdayım. Yaş 25'i geçtiği için sigortam yok. GSS yaptırmamak için kaçıyorum çünkü her ay 50-100 tl arası bir gideri var (Rica ediyorum arkadaşlar detaylarını anlatmayın, zira gayet iyi biliyorum). Şu anda hastayım ve doktora gidemiyorum. Diğer sorunlarımı önceki mesajlarda yazmıştım zaten. Tekrarlamaya gerek yok.</p><p></p><p>Lütfen bağışlayın ama benim bilgi becerilerimin yarısına sahip olmayan "şanslı" arş. gör. yaşıtlarım sırıta sırıta ayda 5000 (belki daha fazla) lira kazanıyorlar. Verdikleri karşılığa bakınca insanın gözleri doluyor. Söz meclisten dışarı. Emektar arkadaşları tenzih ediyorum.</p><p></p><p>Buna rağmen ben 1500 liraya razıydım. Tek isteğim temel ihtiyaçlarımı karşılayıp, daha iyi çalışabilmek, üretebilmekti. Bir bölümünü de birlikte yaşadığım aileme verecektim. Olmadı. Sağlık olsun. Fakat ortada bir haksızlık varsa, yapanları Allah'a havale ediyorum. Ne diyeyim.</p><p></p><p>Saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agoodperson, post: 495943, member: 101411"] Bana burs çıkmadı arkadaşlar. Kredi de umrumda değil zaten. Maddi durumumla ilgili bilgileri önceki mesajlarda yazmıştım. Kendisine çıkıp çıkmayacağını merak eden arkadaşlar için bir veri olabilir. Aslında maddi olarak bitik durumdayım. Yaş 25'i geçtiği için sigortam yok. GSS yaptırmamak için kaçıyorum çünkü her ay 50-100 tl arası bir gideri var (Rica ediyorum arkadaşlar detaylarını anlatmayın, zira gayet iyi biliyorum). Şu anda hastayım ve doktora gidemiyorum. Diğer sorunlarımı önceki mesajlarda yazmıştım zaten. Tekrarlamaya gerek yok. Lütfen bağışlayın ama benim bilgi becerilerimin yarısına sahip olmayan "şanslı" arş. gör. yaşıtlarım sırıta sırıta ayda 5000 (belki daha fazla) lira kazanıyorlar. Verdikleri karşılığa bakınca insanın gözleri doluyor. Söz meclisten dışarı. Emektar arkadaşları tenzih ediyorum. Buna rağmen ben 1500 liraya razıydım. Tek isteğim temel ihtiyaçlarımı karşılayıp, daha iyi çalışabilmek, üretebilmekti. Bir bölümünü de birlikte yaşadığım aileme verecektim. Olmadı. Sağlık olsun. Fakat ortada bir haksızlık varsa, yapanları Allah'a havale ediyorum. Ne diyeyim. Saygılar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
KYK Doktora Bursu