Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
KYK Doktora Bursu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="agoodperson" data-source="post: 490717" data-attributes="member: 101411"><p>Merhabalar.</p><p></p><p>Son birkaç yılda KYK doktora bursu almaya hak kazanan arkadaşlar maddi durumlarına dair detayları paylaşabilirler mi? Dilerlerse bunun için özel mesaj yolunu da kullanabilirler.</p><p></p><p>Biliyorum böyle şeyler sorulmaz, lütfen bağışlayın. Sorma nedenim şudur:</p><p>Lisans ve YL eğitimimi aldığım bölümümde, hem çalışıp hem de DR yapabilmek maalesef imkansız. Puanlarım yeterli olmasına rağmen çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü kadro bulamadım. Ailemden rica minnet 1 dönemlik izin alabildim. Kabul alırsam bu dönem doktoraya başlayacağım ancak eğer Aralık ayına kadar burs çıkmaz yahut kadro bulamazsam eğitimimi bırakmak zorunda kalacağım.</p><p></p><p>Ek olarak şu bilgiyi de ekleyeyim. Babam emekli ve şu anda çalışmıyor. Maaşı yaklaşık 2500 TL. Annem hiç çalışmadı. Kardeşim 11. sınıf öğrencisi. Ailemle yaşıyorum. Babamın üzerine bir ev ve bir de yaklaşık 30000 TL değeri olan, 2005 model bir araç var. Belki biraz saçma bir soru olacak ama ne dersiniz burs çıkma ihtimali var mı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agoodperson, post: 490717, member: 101411"] Merhabalar. Son birkaç yılda KYK doktora bursu almaya hak kazanan arkadaşlar maddi durumlarına dair detayları paylaşabilirler mi? Dilerlerse bunun için özel mesaj yolunu da kullanabilirler. Biliyorum böyle şeyler sorulmaz, lütfen bağışlayın. Sorma nedenim şudur: Lisans ve YL eğitimimi aldığım bölümümde, hem çalışıp hem de DR yapabilmek maalesef imkansız. Puanlarım yeterli olmasına rağmen çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü kadro bulamadım. Ailemden rica minnet 1 dönemlik izin alabildim. Kabul alırsam bu dönem doktoraya başlayacağım ancak eğer Aralık ayına kadar burs çıkmaz yahut kadro bulamazsam eğitimimi bırakmak zorunda kalacağım. Ek olarak şu bilgiyi de ekleyeyim. Babam emekli ve şu anda çalışmıyor. Maaşı yaklaşık 2500 TL. Annem hiç çalışmadı. Kardeşim 11. sınıf öğrencisi. Ailemle yaşıyorum. Babamın üzerine bir ev ve bir de yaklaşık 30000 TL değeri olan, 2005 model bir araç var. Belki biraz saçma bir soru olacak ama ne dersiniz burs çıkma ihtimali var mı? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
KYK Doktora Bursu