Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
KYK Doktora Bursu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="rekuye" data-source="post: 390100" data-attributes="member: 17588"><p>1) KYK Bursu maddi duruma göre verilir. Ancak KYK'nın kontenjanı vardır her anabilimdalı için ancak başvuran az olursa maddi durumu iyi olan birine bile çıkabilir. Yani <strong>başvuranlar arasından</strong> maddi durumu en kötü olanlara burs çıkar Çalışan sigortalı birine burs çıkması imkansızdır.</p><p></p><p>2) Enstitü bursu vardır okul başlarında ilan edilir. <strong>Sır gibi saklanır</strong>. Girişlerini sekreter yapar ama ona sorarsın yok öyle birşey bilmiyorum der. 5-6 kişiyi enstitü seçer KYK bursu için. Seni KYK'ya bildirirler ve KYK'dan sana otomatik olarak burs çıkar. Ancak bu burs genellikle enstitü müdür ve yardımcılarının öğrencilerine ayrıca hocaların çocuklarına falan gider. Mesala benim üniversitemde ilanı panoda 16:30 da verildi. Son basvuru aynı gün 17:00'dı. Yani yarım saatlik süre vardı başvurmak için. Tesadüf eseri gordum başvurdum. Müdür bana benim öğrencim var kontenjan 3 kişi veremem sana dedi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rekuye, post: 390100, member: 17588"] 1) KYK Bursu maddi duruma göre verilir. Ancak KYK'nın kontenjanı vardır her anabilimdalı için ancak başvuran az olursa maddi durumu iyi olan birine bile çıkabilir. Yani [B]başvuranlar arasından[/B] maddi durumu en kötü olanlara burs çıkar Çalışan sigortalı birine burs çıkması imkansızdır. 2) Enstitü bursu vardır okul başlarında ilan edilir. [B]Sır gibi saklanır[/B]. Girişlerini sekreter yapar ama ona sorarsın yok öyle birşey bilmiyorum der. 5-6 kişiyi enstitü seçer KYK bursu için. Seni KYK'ya bildirirler ve KYK'dan sana otomatik olarak burs çıkar. Ancak bu burs genellikle enstitü müdür ve yardımcılarının öğrencilerine ayrıca hocaların çocuklarına falan gider. Mesala benim üniversitemde ilanı panoda 16:30 da verildi. Son basvuru aynı gün 17:00'dı. Yani yarım saatlik süre vardı başvurmak için. Tesadüf eseri gordum başvurdum. Müdür bana benim öğrencim var kontenjan 3 kişi veremem sana dedi. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
KYK Doktora Bursu