KYK Burs/Kredi Başvurusu 2016-2017

mem24

Öğrenci
Arkadaşlar yüksek lisans burs başvurulari başladi(12 ekim son) ancak orda "kurumumuzdan burs/kredi alanlar başvurmasin" uyarisi var ben ünivde kredi almiştim. 2
Nasıl yapacağiz??

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba arkadaşlar. "Okula giriş puanı" alanına ne yazacağız? ALES puanı mı yoksa lisans ortalaması ve ALES ile hesaplanan toplam puanı mı?

A

Akademik Forum

Guest
2015-2016 eğitim-öğretim yılı boyunca kaydımı dondurmuş olduğumu bildirmem gerekiyor mu? Bu durum eksik beyan olarak mı kabul edilir, yoksa orada istenen bu yıla ait kayıt dondurma bilgisi mi?

Renac

Öğrenci
Ales puanı değerlenidiriliyor ki kaldi ki zaten ales puanı seçeneği mevcut bir onceki soruda ardından da ales puanınızı istiyor xxx.xxx şeklinde yazın felan gibisinden.

inşaatmüh

Öğrenci
Burs başvurusu yardım lütfen

Arkadaşlar herkese merhabalar..Burs ve kredi başvurusu için ekranı açtım fakat başvuru alanında ÖSYM , ARA SINIF , YATAY GEÇİŞ , DİKEY GEÇİŞ BİRDE EK 1 DİYE MADDE VAR..YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİYİM hangisini işaretlemem gerekiyor? Birde ben lisansta burs aldım bu engel mi başvuruma ? Yardımcı olursanız çok makbule geçer arkadaşlar..biribirimize yardımcı olalım

- - - Güncellendi - - -

Ayrıca başvuru türüne yüksek lisans işaretliyorum fakat 2016 giriş yılı kayboluyor..bu nasıl iştir anlamadım

- - - Güncellendi - - -

ARKADAŞLAR BULDUM..ÖSYM İŞARETLEYİP ALTTA DA YÜKSEK LİSANS YA DA DOKTORA YAPACAĞIZ..GERİSİ GELİYOR ZATEN..

mem24

Öğrenci
Arkadaşlar herkese merhabalar..Burs ve kredi başvurusu için ekranı açtım fakat başvuru alanında ÖSYM , ARA SINIF , YATAY GEÇİŞ , DİKEY GEÇİŞ BİRDE EK 1 DİYE MADDE VAR..YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİYİM hangisini işaretlemem gerekiyor? Birde ben lisansta burs aldım bu engel mi başvuruma ? Yardımcı olursanız çok makbule geçer arkadaşlar..biribirimize yardımcı olalım

- - - Güncellendi - - -

Ayrıca başvuru türüne yüksek lisans işaretliyorum fakat 2016 giriş yılı kayboluyor..bu nasıl iştir anlamadım

- - - Güncellendi - - -

ARKADAŞLAR BULDUM..ÖSYM İŞARETLEYİP ALTTA DA YÜKSEK LİSANS YA DA DOKTORA YAPACAĞIZ..GERİSİ GELİYOR ZATEN..

iyide hocam yüksek lisans ayrı 2016 osym ayrı nasıl olcak o brnde şaşirdim.

A

Akademik Forum

Guest
Hocam işte osym olarak algılıyor sistemde..alesi osym yaptığı için..halbuki bizim YÖK yazması lazım..ben osym ye gire yaptım oldu yani bütün şeyler geldi,aorun olmadı

laxus

Öğrenci
arkadaşlar ben 2015-2016 bahar döneminde yüksek lisansa kayıt oldum. şuan 1.sınıf 2.dönemimdeyim. 2016 girişli mi oluyorum yani?

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
Yardım edin nolur

arkadaşlar merhaba ben lisans da geri ödemeli burs almıştım yüksek lisans için başvuramaz mıyım? lisanstan mezun olalı 2 yılı gecti ocak ayında başladım yüksek lisansıma birde ek olarak başvuru yaparken başvuru yılı seçeneğinde 2016 çıkmıyor nasil yapacağız ?