Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ÖSYM-AÖF Sınav Görevlendirme Bilgileri ve Duyurula
KPSS 2014 Eğitim Bilgileri Güncelleme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="depechemode" data-source="post: 315752" data-attributes="member: 68247"><p>merhaba; ben önlisans mezunuyum aöfden de 3.sınıftan devam ediyodum. kpssye kayıt yaptım. sınavımı bugün diye biliyodum sınav için gittim ki benim kağıtta yarın görünüyo sınav. yani beni önlisans değil de ortaöğretim lise sınavına alcaklar. bu nasıl oluyo ?? sınava gireceğim yer belli olduğunda baktığımda sınav 27/09/2014 idi. eşim dün çıktı aldı ben de hiç bakmadım kağıda. bi gittik ki senin sınav yarın dediler. ordakilere de söyledim ben önlisans mezunuyum diye. ne yapmam gerekiyo yandı bütün yıl 2 yıl daha mı beklicem bu nasıl bi iştir ya! ve ayrıca ben yarınki sınava girsem atansam ortaöğretim lise mezunlarına haksızlık olmıcak mı? bu kez de bu yüzden sıkıntı yaşanmıcak mı? biri yardımcı olsun lütfen.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="depechemode, post: 315752, member: 68247"] merhaba; ben önlisans mezunuyum aöfden de 3.sınıftan devam ediyodum. kpssye kayıt yaptım. sınavımı bugün diye biliyodum sınav için gittim ki benim kağıtta yarın görünüyo sınav. yani beni önlisans değil de ortaöğretim lise sınavına alcaklar. bu nasıl oluyo ?? sınava gireceğim yer belli olduğunda baktığımda sınav 27/09/2014 idi. eşim dün çıktı aldı ben de hiç bakmadım kağıda. bi gittik ki senin sınav yarın dediler. ordakilere de söyledim ben önlisans mezunuyum diye. ne yapmam gerekiyo yandı bütün yıl 2 yıl daha mı beklicem bu nasıl bi iştir ya! ve ayrıca ben yarınki sınava girsem atansam ortaöğretim lise mezunlarına haksızlık olmıcak mı? bu kez de bu yüzden sıkıntı yaşanmıcak mı? biri yardımcı olsun lütfen. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ÖSYM-AÖF Sınav Görevlendirme Bilgileri ve Duyurula
KPSS 2014 Eğitim Bilgileri Güncelleme