Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Kötü üniversitede akademik kariyer yapılır mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Caplar" data-source="post: 508894" data-attributes="member: 106169"><p>Merhabalar. Ben Boğaziçinde psikoloji okuyordum ama sağlık sorunlarım sebebiyle ailemin yanına Bursa'ya geçmem gerekti, şimdi Uludağ'da okuyorum. Yüksek lisans ve doktoramı da burada yapmam gerekecek. Sorum şu, üniversiteler doktor öğretim üyesi kadrosu açınca başvurularda neye dikkat ediyorlar? Kötü bir üniversiteden mezun olmak ne kadar dezavantaj, ya da dezavantaj mı? Psikoloji bölümünde iyi üniversitelerde okuyan birçok insan akademik kariyer düşünüyor, haliyle bir rekabet mevcut. Akademi hayallerimi çöpe mi atayım yoksa oluru var mı? İyi günler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Caplar, post: 508894, member: 106169"] Merhabalar. Ben Boğaziçinde psikoloji okuyordum ama sağlık sorunlarım sebebiyle ailemin yanına Bursa'ya geçmem gerekti, şimdi Uludağ'da okuyorum. Yüksek lisans ve doktoramı da burada yapmam gerekecek. Sorum şu, üniversiteler doktor öğretim üyesi kadrosu açınca başvurularda neye dikkat ediyorlar? Kötü bir üniversiteden mezun olmak ne kadar dezavantaj, ya da dezavantaj mı? Psikoloji bölümünde iyi üniversitelerde okuyan birçok insan akademik kariyer düşünüyor, haliyle bir rekabet mevcut. Akademi hayallerimi çöpe mi atayım yoksa oluru var mı? İyi günler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Kötü üniversitede akademik kariyer yapılır mı