Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
KKTC'de Yükseklisans Yapanlara Denklik Veriliyor Mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mugehayli" data-source="post: 494821"><p><strong>KKTC de yüksek lisans hk.</strong></p><p></p><p>Merhaba,</p><p>Ben yüksek lisansı kktc de yaptım, YÖK ten denkliğimi de aldım, ales ve diğer evraklar ile beraber verdim, zaten ales puanı istiyorlar, ama Yüksek Lisanstan mezun olduktan sonra YÖK e denklik başvuru yapmanız gerekli evraklarla beraber. Birde ders döneminde kktc de bulunmanız gerekli çünkü YÖK ders sürecindeki giriş çıkışlara bakıyor, sizden giriş çıkış evrağıda istiyorlar. Ben yüksek lisans ders döneminde hep orada bulundum tez döneminde gitti geldi yaptım, tabı şu an kktc daha pahalanmış, hakkınızda hayırlısı olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mugehayli, post: 494821"] [b]KKTC de yüksek lisans hk.[/b] Merhaba, Ben yüksek lisansı kktc de yaptım, YÖK ten denkliğimi de aldım, ales ve diğer evraklar ile beraber verdim, zaten ales puanı istiyorlar, ama Yüksek Lisanstan mezun olduktan sonra YÖK e denklik başvuru yapmanız gerekli evraklarla beraber. Birde ders döneminde kktc de bulunmanız gerekli çünkü YÖK ders sürecindeki giriş çıkışlara bakıyor, sizden giriş çıkış evrağıda istiyorlar. Ben yüksek lisans ders döneminde hep orada bulundum tez döneminde gitti geldi yaptım, tabı şu an kktc daha pahalanmış, hakkınızda hayırlısı olsun [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
KKTC'de Yükseklisans Yapanlara Denklik Veriliyor Mu?