Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Kişisel soru
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="volkan_46" data-source="post: 488508" data-attributes="member: 65261"><p>Merhaba arkakadaslar hem konu hakkında hemde kişisel bi soru sorucam benim ilime yakın bir il var orada ilanlar gelmeye basladı hem formasyon almak için hemde yüksek lisans için yanı gelecegim için gayette makul ilanlar.</p><p></p><p>Ancak durumu su sekilde özetlemek gerekirse orada bi geçmişim ve güzel anılarım var ancak sonradan kötüye çeviren bir insanla her sokagında her tasında her yerinde birer anım var ve ben bu olayı atlattıgıma ınanıyorum 5 yıl oldu bu olayın uzerinden gecen zaman dilimi olarak acaba benı kötü etkiler mi bu durum motivasyonumu etkiler mi eger olursa şayet orada en az 1 yıl gecirmem gerekiyor ? ilginiz için tesekkür ederim k.bakmayın özel bir konu oldu ama düsüncelerinize cok ihtiyacım var ınanın ayrıca bir sınav dönemi içindeyim ve motiva syonum yüksek oraya gidince kötü olabilirim belki diye</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="volkan_46, post: 488508, member: 65261"] Merhaba arkakadaslar hem konu hakkında hemde kişisel bi soru sorucam benim ilime yakın bir il var orada ilanlar gelmeye basladı hem formasyon almak için hemde yüksek lisans için yanı gelecegim için gayette makul ilanlar. Ancak durumu su sekilde özetlemek gerekirse orada bi geçmişim ve güzel anılarım var ancak sonradan kötüye çeviren bir insanla her sokagında her tasında her yerinde birer anım var ve ben bu olayı atlattıgıma ınanıyorum 5 yıl oldu bu olayın uzerinden gecen zaman dilimi olarak acaba benı kötü etkiler mi bu durum motivasyonumu etkiler mi eger olursa şayet orada en az 1 yıl gecirmem gerekiyor ? ilginiz için tesekkür ederim k.bakmayın özel bir konu oldu ama düsüncelerinize cok ihtiyacım var ınanın ayrıca bir sınav dönemi içindeyim ve motiva syonum yüksek oraya gidince kötü olabilirim belki diye [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Kişisel soru