Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Kesin kayıt tarihlerinin farklı olması ve kayıt sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gzdnrskc" data-source="post: 376506" data-attributes="member: 80580"><p>Okulöncesi bölümündeyim</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Teşekkürler cevap için</p><p>Alan içinden başvurdum o yüzden bilimsel hazırlık olmayacak</p><p></p><p>Şimdi ben ilkşne kaydolsam ikinci beni değerlendirirken bakmaz değil mi bu başka yere kayıtlı mı diye ?</p><p>Bu arada ilkşne diplomamı vereceğim ikincisi de isteyecek. Ona ne vereceğim ? </p><p></p><p>Şöyle olur mu:</p><p>İlkine kayıt yaptırsam sonra diğerinden kabul alınca hemen diğerinden kayıt sildirip diplomamı alabiliyor muyum ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gzdnrskc, post: 376506, member: 80580"] Okulöncesi bölümündeyim [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Teşekkürler cevap için Alan içinden başvurdum o yüzden bilimsel hazırlık olmayacak Şimdi ben ilkşne kaydolsam ikinci beni değerlendirirken bakmaz değil mi bu başka yere kayıtlı mı diye ? Bu arada ilkşne diplomamı vereceğim ikincisi de isteyecek. Ona ne vereceğim ? Şöyle olur mu: İlkine kayıt yaptırsam sonra diğerinden kabul alınca hemen diğerinden kayıt sildirip diplomamı alabiliyor muyum ? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Kesin kayıt tarihlerinin farklı olması ve kayıt sorunu