Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Kariyer basamaklarıma, yaşantılarınız üzerine yardımlarınız ve fikirleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Öğretmenadayı" data-source="post: 481853" data-attributes="member: 101084"><p>Merhaba, Bir üniversite öğrencisi olarak benim geçerken sizin geri dönüyor olduğunuz yolda, sual sorup tecrübelerinizden yararlanmak istedim. İlk olarak kendimden,dilediklerimden bahsetmek istiyorum.</p><p></p><p>Bilgisayar öğretmenliği ikinci sınıfta öğrenim görüyorum, önümüzdeki sene açık öğretimden felsefe okumayı planlamaktayım.</p><p>Örgün öğrenimimden mezun olduğumda felsefe ikinci-üçüncü sınıfta olacağım.</p><p>Eğer mezuniyetten sonraki ilk yılda atanabilirsem iş hayatımın ikinci senesinde açık öğretimden mezuniyetim gerçekleşecek.</p><p></p><p>Öğretmenlikle iki senem geçtiğinde"araştırma görevlisi 2 yıl tecrübe şartını" yerine getirmiş bulunacağım.</p><p>Meslekten istifamı isteyip araştırma görevlisi olmak istiyorum .</p><p></p><p>1)Açık öğretimden mezun olmamın dezavantajı var mıdır,nelerdir ?</p><p>2)Bu planlamada benim göremediğim sizin görebildiğiniz olumsuz taraflar olabilir bunlar nelerdir ?</p><p>3)Alternatif fikirlerinizi alabilir miyim ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Öğretmenadayı, post: 481853, member: 101084"] Merhaba, Bir üniversite öğrencisi olarak benim geçerken sizin geri dönüyor olduğunuz yolda, sual sorup tecrübelerinizden yararlanmak istedim. İlk olarak kendimden,dilediklerimden bahsetmek istiyorum. Bilgisayar öğretmenliği ikinci sınıfta öğrenim görüyorum, önümüzdeki sene açık öğretimden felsefe okumayı planlamaktayım. Örgün öğrenimimden mezun olduğumda felsefe ikinci-üçüncü sınıfta olacağım. Eğer mezuniyetten sonraki ilk yılda atanabilirsem iş hayatımın ikinci senesinde açık öğretimden mezuniyetim gerçekleşecek. Öğretmenlikle iki senem geçtiğinde"araştırma görevlisi 2 yıl tecrübe şartını" yerine getirmiş bulunacağım. Meslekten istifamı isteyip araştırma görevlisi olmak istiyorum . 1)Açık öğretimden mezun olmamın dezavantajı var mıdır,nelerdir ? 2)Bu planlamada benim göremediğim sizin görebildiğiniz olumsuz taraflar olabilir bunlar nelerdir ? 3)Alternatif fikirlerinizi alabilir miyim ? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Kariyer basamaklarıma, yaşantılarınız üzerine yardımlarınız ve fikirleriniz