Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Karışık Bir Askerlik Sorunsalı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="forzareagle" data-source="post: 376302" data-attributes="member: 2971"><p>Evet hocam işletme lisans mezunuyum, 1989 kasım doğumluyum. Yani ağustos ayında kasım celbinde askere gitmek için başvursam kayıt olmama engel olur mu aslında merak ettiğim nokta bu, yoksa askerden sonra gelip kaldığım yerden devam ederim kısmetse o sıkıntı değil. Lakin bana sizin askerlik için başvurunuz var kayıt olamazsanız derlerse o zaman kötü olur hocam.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>diğer yüksek lisans kaydınızı silip tekrar yeni bir yüksek lisansa kayıt olursanız süre tekrardan işler fakat bakaya durumunda işlemeyebilir o konuda net bir bilgim yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="forzareagle, post: 376302, member: 2971"] Evet hocam işletme lisans mezunuyum, 1989 kasım doğumluyum. Yani ağustos ayında kasım celbinde askere gitmek için başvursam kayıt olmama engel olur mu aslında merak ettiğim nokta bu, yoksa askerden sonra gelip kaldığım yerden devam ederim kısmetse o sıkıntı değil. Lakin bana sizin askerlik için başvurunuz var kayıt olamazsanız derlerse o zaman kötü olur hocam. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] diğer yüksek lisans kaydınızı silip tekrar yeni bir yüksek lisansa kayıt olursanız süre tekrardan işler fakat bakaya durumunda işlemeyebilir o konuda net bir bilgim yok. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Karışık Bir Askerlik Sorunsalı