Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="biyolog0505" data-source="post: 445513" data-attributes="member: 16879"><p>Bu durum tam bir aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumudur. Evet biliyordunuz çalışmaya bilirdiniz anlayışı ile yahu doktora asgari 30 yaşında bitiyor, o yaştan sonra nasıl yaşayacaksın para kazanmak gerek ekmek parası için her yol mubah anlayışı... Ben bir devlet üniversitesinde öğretim üyesiyim, "o sizin şanslı dediğiniz güruhtan değil ama torpilim yoktu" diyeceğim ama kim inanır ki buna, nasıl buradakilerin fetö ile alakası olup olmadığı muallakta ise devletteki her akademisyende torpilli yaftasında olabilir. Neyse kimse inanmasın isterse fakat gerçekten torpilim yoktu ve olmayacakta. Sizin buradaki yazışmalarınızı bir arkadaşımda aynı durumda olduğu için takip ediyorum bir kaç gündür ve edindiğim yargı şu; ses var görüntü yok. Herkes çok şey yazıyor ama hiçbir şey yapılmıyor anladığım kadarıyla. Twitter neden kullanılmıyor anlamıyorum (akademikzam zamanlarından hatırlıyorum ögeder abartmıştı twit olayını) bu yüzden herkesin asılması gerekiyor sosyal medyaya en güçlü yoldur emin olabilirsiniz. Tahmin ettiğim sonuç ise binlerce akademik personelden suçsuz olanlar en azından fişlenmeden hayatlarına devam edecekler fakat belirli bir süre geçecek gibi görünüyor, zaten bu süreyi sosyal medya gücü ile kısaltmak en önemli hareket olacaktır. Ama kamulaştırma olacağını düşünmüyorum devlet üniversitesine katılan bir vakıf üniversitesinin hocasının her birine kadro açılırsa devletin normal planlamasının dışına çıkacak bir durum söz konusu olacaktır. Dilerim suçsuz olanlar bir an önce aklanır ve adalet yerini bulur, özelde olsa kamuda olsa hepimiz meslektaşız sonuçta. Masum olanların allah yardımcısı olsun...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="biyolog0505, post: 445513, member: 16879"] Bu durum tam bir aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumudur. Evet biliyordunuz çalışmaya bilirdiniz anlayışı ile yahu doktora asgari 30 yaşında bitiyor, o yaştan sonra nasıl yaşayacaksın para kazanmak gerek ekmek parası için her yol mubah anlayışı... Ben bir devlet üniversitesinde öğretim üyesiyim, "o sizin şanslı dediğiniz güruhtan değil ama torpilim yoktu" diyeceğim ama kim inanır ki buna, nasıl buradakilerin fetö ile alakası olup olmadığı muallakta ise devletteki her akademisyende torpilli yaftasında olabilir. Neyse kimse inanmasın isterse fakat gerçekten torpilim yoktu ve olmayacakta. Sizin buradaki yazışmalarınızı bir arkadaşımda aynı durumda olduğu için takip ediyorum bir kaç gündür ve edindiğim yargı şu; ses var görüntü yok. Herkes çok şey yazıyor ama hiçbir şey yapılmıyor anladığım kadarıyla. Twitter neden kullanılmıyor anlamıyorum (akademikzam zamanlarından hatırlıyorum ögeder abartmıştı twit olayını) bu yüzden herkesin asılması gerekiyor sosyal medyaya en güçlü yoldur emin olabilirsiniz. Tahmin ettiğim sonuç ise binlerce akademik personelden suçsuz olanlar en azından fişlenmeden hayatlarına devam edecekler fakat belirli bir süre geçecek gibi görünüyor, zaten bu süreyi sosyal medya gücü ile kısaltmak en önemli hareket olacaktır. Ama kamulaştırma olacağını düşünmüyorum devlet üniversitesine katılan bir vakıf üniversitesinin hocasının her birine kadro açılırsa devletin normal planlamasının dışına çıkacak bir durum söz konusu olacaktır. Dilerim suçsuz olanlar bir an önce aklanır ve adalet yerini bulur, özelde olsa kamuda olsa hepimiz meslektaşız sonuçta. Masum olanların allah yardımcısı olsun... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?