Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 444827"><p><strong>Yazıklar olsun</strong></p><p></p><p>Merhaba arkadaşlar. Sizlerle aynı durumda olan bir öğretim görevlisiyim. Kendini bilmez birinin yazdığı 'gitmeseydiniz' sözü üzerine bir iki şey yazmak istedim. Bu gerzek hangi ülkede yaşıyor. Vakıf üniversitelerini devlet açmadı mı? Programını YÖK açmadı mı? Bizim başlamamıza onay vermedi mi? Şimdi hiçbir açıklama yapmadan, ne sözleşme feshi yapılmış, ne tazminat ödenmiş, ne içerideki maaş verilmiş ne de devlete geçme hakkı hakkında bir açıklama yapılmış. Bu kadar zaman geçti ve vebali de ağırdır. Yazık günahtır. Devletimiz büyüktür inşallah herkesi aynı kefeye koymaz ve bir an önce gerekeni yapar. Ama bu belirsizlik çok kötü bir durumdur. YÖK E yazmak lazım. Basına vermek lazım ve gündeme gelmek lazım. Bu medyada eğitim haberi yapan sözde gazeteci ve yazarlara da yazıklar olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 444827"] [b]Yazıklar olsun[/b] Merhaba arkadaşlar. Sizlerle aynı durumda olan bir öğretim görevlisiyim. Kendini bilmez birinin yazdığı 'gitmeseydiniz' sözü üzerine bir iki şey yazmak istedim. Bu gerzek hangi ülkede yaşıyor. Vakıf üniversitelerini devlet açmadı mı? Programını YÖK açmadı mı? Bizim başlamamıza onay vermedi mi? Şimdi hiçbir açıklama yapmadan, ne sözleşme feshi yapılmış, ne tazminat ödenmiş, ne içerideki maaş verilmiş ne de devlete geçme hakkı hakkında bir açıklama yapılmış. Bu kadar zaman geçti ve vebali de ağırdır. Yazık günahtır. Devletimiz büyüktür inşallah herkesi aynı kefeye koymaz ve bir an önce gerekeni yapar. Ama bu belirsizlik çok kötü bir durumdur. YÖK E yazmak lazım. Basına vermek lazım ve gündeme gelmek lazım. Bu medyada eğitim haberi yapan sözde gazeteci ve yazarlara da yazıklar olsun. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?