Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 444491"><p>Benim de bir evladım bir vakıf üniversisinde görev yapıyordu. Ne benim ne de ailemden her hangi birimizin fetuhlah ile bir ilgisi yok. Evladımda tam medeni, aldığı iyi eğitim sonucu, lisan bilgisi, yabancı dilde ders verme yeteneği ve konusundaki başarısı ayrıca verilen yüksek ücret nedeni ile bu vakıf üviversitesinde görev almıştı. Şimdi işsiz. Mevcut becerisi ile iş bulur ama fetullah üniversitesinde çalıştı diye bir damga vurulursa bu büyük bir haksızlık ve adaletsizlik olur. Bu tür konularda devletimizin adil davranacağı ve gerekli önlemleri süratle alacağına inanıyoruz. Yalnız bir zaman alabileceği düşüncesindeyiz ve herkese sabır diliyoruz. Hak daima yerini bulur inancındayız ve umarız bu mağduriyetler uzun sürmez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 444491"] Benim de bir evladım bir vakıf üniversisinde görev yapıyordu. Ne benim ne de ailemden her hangi birimizin fetuhlah ile bir ilgisi yok. Evladımda tam medeni, aldığı iyi eğitim sonucu, lisan bilgisi, yabancı dilde ders verme yeteneği ve konusundaki başarısı ayrıca verilen yüksek ücret nedeni ile bu vakıf üviversitesinde görev almıştı. Şimdi işsiz. Mevcut becerisi ile iş bulur ama fetullah üniversitesinde çalıştı diye bir damga vurulursa bu büyük bir haksızlık ve adaletsizlik olur. Bu tür konularda devletimizin adil davranacağı ve gerekli önlemleri süratle alacağına inanıyoruz. Yalnız bir zaman alabileceği düşüncesindeyiz ve herkese sabır diliyoruz. Hak daima yerini bulur inancındayız ve umarız bu mağduriyetler uzun sürmez. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?